Luna Park World: Island

Ελληνικό επιτραπέζιο game με Augmented Reality μπαίνει στο Kickstarter.

Η ελληνική εταιρεία Jinx Software ανακοίνωσε το Luna Park World: Island, ένα επιτραπέζιο game

που διαθέτει σενάριο, χαρακτήρες, διάφορα εναλλακτικά modes και κάρτες Augmented reality που αξιοποιούνται στο gameplay.

To Luna Park World: Island λαμβάνει χώρα σε ένα νησί της Καραϊβικής που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη. Εκεί ένας εκκεντρικός Άγγλος ευγενής έχει χτίσει ...για τους δικούς του λόγους ένα Λούνα Παρκ. Δυστυχώς για εκείνον οι κακές επιλογές στην στελέχωση του πάρκου του είχαν σαν αποτέλεσμα το Λούνα Παρκ να βγάζει μια εικόνα εγκατάλειψης. Αυτή την εικόνα έρχονται οι νεαροί ήρωες-ναυαγοί να την αλλάξουν και να ξανακάνουν το πάρκο χώρο χαράς και διασκέδασης. Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς οι φρουροί θα κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν την βολή τους και να τους εμποδίσουν.

Το Luna Park World είναι διαφορετικό παιχνίδι, στο ύφος του Κλέφτες και Αστυνόμοι, όπου οι φρουροί κυνηγoύν τους νεαρούς ήρωες που ελέγχετε. Στόχος τους είναι να τους αποτρέψουν από το να ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Οι ήρωες χρησιμοποιώντας σωστή στρατηγική αλλά και με την χρήση συγκεκριμένων μαγικών φίλτρων πρέπει να μαζέψουν τα κλειδιά που αντιστοιχούν στα παιχνίδια του πάρκου, να τα ξεκλειδώσουν και να αποκτήσουν το αντίστοιχο έπαθλο. Αντίστοιχα οι φρουροί προσπαθούν είτε να πιάσουν τους ήρωες, είτε τα κλειδιά που βρίσκονται διασκορπισμένα στον χώρο.

Μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι τα εξής:
- Τρία modes: Competitive, Co-Op και Campaign. Στο Competitive οι παίκτες πρέπει να κονταροχτυπηθείτε μεταξύ σας για το ποιος θα αποκτήσει τα περισσότερα έπαθλα. Στο Co-Op έχουμε μια ομάδα ηρώων εναντίον των φρουρών, όπως περιγράψαμε παραπάνω. Τέλος, στο Campaign mode έχουμε την ιστορία του παιχνιδιού χωρισμένη σε 7 πίστες με ποικίλους στόχους, παγίδες και αρκετές διαφοροποιήσεις μεταξύ τους ακόμα και στο ίδιο το gameplay.
- Δυο τρόποι κίνησης: Εκτός από το κλασικό σε όλους μας ζάρι, στο Luna Park World έχουμε και τις κάρτες κίνησής για αυτούς που θέλουν περισσότερη στρατηγική και λιγότερη τύχη στο παιχνίδι τους.
- Τεχνολογία Augmented Reality. Κάθε στοιχείο του επιτραπεζίου, από τις κάρτες μέχρι τα πιόνια και απο το ταμπλό μέχρι τα tokens, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αξιοποιοεί την τεχνολογία Augmented Reality. Κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή από το App Store ή το Google Market κάνετε το παιχνίδι σας ακόμα πιο διαδραστικό. Η εν λόγω εφαρμογή θα ανανεώνεται συνεχώς και τα νέα στοιχεία που θα προστίθενται θα αυξήσουν το replayability.

Εκτός από τα παραπάνω, το Luna Park World: Island περιέχει 13 λεπτομερείς και πρωτότυπες μινιατούρες που αναπαριστούν τους νεαρούς ήρωες, τους φρουρούς και τον ιδιοκτήτη του πάρκου και καθεμία από αυτές έχει την δική της ιστορία και ικανότητες. Τελος, είναι πολύ σημαντικό το ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Μπήκε στο Kickstarter
Οι δημιουργοί του Luna Park World: Island, Μιχάλης Ραφτόπουλος και Μάκης Αβραμίδης, έχουν μπει από χθες στο Kickstarter ζητώντας χρηματοδότηση για την υλοποίηση του παιχνιδιού. Θα πρέπει να συγκεντρώσουν 9.300 λίρες (11.000 ευρώ) μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Προς το παρόν υπάρχει μόλις ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο και για την δημιουργία πολλών αντιτύπων και την διάθεσή τους στο εμπόριο θα χρειαστεί η βοήθειά σας. Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του παιχνιδιού στο Kickstarter αν θέλετε να συνδράμετε στην προσπάθειά τους. Από τις 7 λίρες και πάνω αποκτάτε τις μινιατούρες του παιχνιδιού ενώ από 34 λίρες (40 ευρώ) και πάνω θα λάβετε το ίδιο το επιτραπέζιο σπίτι σας με τα ταχυδρομική έξοδα πληρωμένα.

Η JinxSoft δηλώνει "Περιμένουμε και την δική σας συμμετοχή στο πρώτο Ελληνικό επιτραπέζιο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Augmented Reality! Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας". Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο [email protected].

Επισκεφθείτε το επίσημο site της JinxSoft και την Facebook Page για να παρακολουθείτε όλα τα νέα της εταιρείας.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα