Killzone Shadow Fall: Insurgent Pack DLC

Το πρώτο multiplayer DLC του παιχνιδιού.

Το πρώτο multiplayer expansion του Killzone: Shadow Fall ακούει στο όνομα Insurgent Pack και θα περιλαμβάνει ένα νέο character class, τρία νέα abilities, τρία νέα weapons και δυο καινούρια game modes.

Όπως ανακοινώθηκε στο PlayStation Blog, το Insurgent Pack DLC θα κοστολογείται στα 9.99 ευρώ ή θα παρέχεται δωρεάν στους κατόχους Season Pass και αναμένεται τον Απρίλιο.

Με το expansion θα προστεθεί η νέα class Insurgent η οποία θα έχει δυο μοναδικά abilities, το “hack” και το “steal”. Ο χαρακτήρας θα μπορεί να κλέβει (Steal) weapons από τους νεκρούς εχθρούς, ώστε να τα χρησιμοποιεί ως το τέλος του match, ακόμα και αν πεθάνει. Επίσης θα μπορεί να κάνει “hack” τα automata στο εχθρικό έδαφος και να τα μετατρέψει σε συμμάχους. Τα ήδη υπάρχοντα classes των Scout, Support και Assault θα πάρουν από ένα ability το καθένα. Σαν Scout θα λάβετε το E-Pulse emitter, με το οποίο θα μπορείτε να αποτρέψετε τους εχθρούς να στήσουν automata στην περιοχή που το emitter θα έχει στηθεί. Σαν Support θα πάρετε το Tactical Echo emitter, με το οποίο οι κρυμμένοι εχθροί θα δυσκολεύονται να κρυφτούν και σαν Assault χαρακτήρας παίρνετε το Guard Drone το οποίο θα παραμένει ακίνητο και θα σας προστατεύει από εχθρούς τύπου εδάφους. Όσον αφορά τα weapons, στο DLC θα περιλαμβάνονται το M82 Pistol (από προηγούμενα Killzone), το L512 SMG Machine Pistol και το Sta14 Sniper Rifle. Από πλευράς mode προστέθηκε το Elite Mode, το οποίο είναι σαν το Hard Mode, μόνο που έχετε στη διάθεσή σας μόνο τρεις ζωές. Τέλος, το expansion έρχεται μαζί με νέα collectibles για να μαζέψετε επιπλέον points στα multiplayer matches και προσφέρει περισσότερες επιλογές για επεξεργασία, όπως ένα OWL skin, τρία spotlight moves και ένα πακέτο voice-over.

Για εκείνους που δεν θέλουν να πληρώσουν επιπρόσθετα για το DLC υπάρχουν τα δυο δωρεάν maps που κυκλοφόρησαν σήμερα: το The Cruiser και το The Hangar. Το πρώτο map παίρνει μέρος σε ένα παροπλισμένο VSA cruiser και βασίζεται σε μάχες σώμα με σώμα, ενώ το δεύτερο παίρνει μέρος σε μια εγκατάσταση εξόρυξης των Helgan και προσφέρει περισσότερους ανοιχτούς χώρους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το multiplayer του Killzone Shadow Fall προσφέρεται δωρεάν για δοκιμή μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11 Μαρτίου.

Διαβάστε το review του Killzone: Shadow Fall απο το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα