Αποχώρησε η σεναριογράφος του Uncharted

Η Amy Hennig αποτελεί παρελθόν απ' την Naughty Dog.

Όπως αποκάλυψε το IGN, η συγγραφέας και creative director της σειράς Uncharted, Amy Hennig, αποτελεί πλέον παρελθόν από την Naughty Dog.

Η

αποχώρησε έγινε την Δευτέρα και επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα από την Sony η οποία δήλωσε ότι "το στέλεχός της είχε σημαντικές συνεισφορές στη βιομηχανία του gaming και η εταιρεία εκτιμά όσα έχει κάνει για την Naughty Dog". Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν θα επηρεαστεί το development του νέου Uncharted για το PS4.

{youtube}_SnJPTkrD7o|500|300{/youtube}

Η Amy Hennig ήταν σεναριογράφος και διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος για τα Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves και Uncharted 3: Drake's Deception. Απ' όσο γνωρίζαμε θα συνέχιζε στον ρόλο της και στο Uncharted 4. Φήμες λένε ότι ωθήθηκε εκτός εταιρείας από τους επικεφαλείς του The Last of Us, Neil Druckman και Bruce Straley, οι οποίοι ενδέχεται να αναλάβουν ξανά την σειρά Uncharted. Η Hennig δούλευε μαζί τους στα πρώτα δύο Uncharted αλλά στην πορεία το παραπάνω δίδυμο συνέχισε με το The Last of Us κι έτσι την άφησε στο πόστο της.

Το Uncharted 4 θα κυκλοφορήσει για PS4 και περισσότερα αναμένεται να μάθουμε τον Ιούνιο στην έκθεση E3 του Λος Άντζελες.

[UPDATE] Η Naughty Dog διευκρίνισε με ανακοίνωσή της ότι η παραίτηση της Hennig δεν έγινε εξαιτίας των Neil Druckman και Bruce Straley, που πιθανόν επιστρέφουν στη σειρά Uncharted. Η διοίκηση της αμερικάνικης εταιρείας ανέλαβε σε δελτίο τύπου της όλη την ευθύνη για την απόλυση υπερασπίζοντας τους υπαλλήλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα