2014 Fifa World Cup Brazil: Τα modes

Η EA Sports μιλάει σε βίντεο για όλα τα modes του φετινού Fifa World Cup!

Ο Matthew Prior, παραγωγός του 2014 World Cup Brazil, παραχώρησε συνέντευξη στο VG247 αναφέροντας τα στοιχεία που θα απαρτίζουν το gameplay του 2014 Fifa

World Cup Brazil.

Η EA Sports στοχεύει στο να έχει απήχηση σε παλιούς και νέους παίκτες. Τα modes θα είναι τα World Cup, Road to World Cup, δηλαδή προκριματικά με οποιαδήποτε εθνική ομάδα, Captain your country όπου δημιουργείτε παίκτη ή αναλαμβάνετε έναν ήδη υπάρχοντα (κάτι σαν το Virtual Pro) και σηκώνετε κούπα και το Story of Finals που είναι το Scenario mode όπου θα πρέπει να ανατρέψετε το εις βάρος σας σκορ ξεκινώντας από συγκεκριμένο λεπτό του αγώνα.

Σχετικά με τα online modes, υπάρχει World Cup Online για να παίξετε με άλλους χρήστες φιλικούς αγώνες, το World of Rio De Janeiro που είναι παρόμοιο με το Seasons mode του FIFA 14, ενώ τέλος υα υπάρχουν live scenarios ανάλογα με τα πραγματικά παιχνίδια που θα λαμβάνουν χώρα για περιορισμένο χρονικο διάστημα. Δείτε αναλυτικά το σχετικό βίντεο που είναι...κάτι σαν συνέντευξη (περισσότερο μονόλογος-διαφήμιση του παιχνιδιού).

{youtube}d1gWgnVDwdc|500|300{/youtube}

Στα του gameplay θα έχουμε ανανεωμένο σύστημα στημένων, 100 νέα animations κινήσεων (τακουνάκια όπως βλέπετε στο βίντεο), νέο σύστημα πέναλτι και γενικά αλλαγές που στείλατε μέσω του forum της EA Sports. Οι αντιδράσεις των παικτών έχουν επίσης βελτιωθεί.

Το 2014 World Cup Brazil θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου για PS3 και Xbox 360. Το ότι δεν αναφέρθηκαν άλλα format στην παρούσα φάση και σχεδόν ένα μήνα πριν την κυκλοφορία, σημαίνει ότι ίσως η EA Sports να περιοριστεί σε αυτά τα δύο που συγκεντρώνουν και τις περισσότερες (σίγουρες) πωλήσεις μέχρι στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα