Humble Origin Bundle

Αποκτήστε 8 παιχνίδια της Electronic Arts με κάτι λιγότερο από 4 ευρώ!

Το αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει όλα τζάμπα! Η EA μέσα από το Humble Origin Bundle, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα Dead Space, Burnout Paradise: Ultimate Box,

Crysis 2 Maximum Edition, Mirror's Edge, Dead Space 3 και το Medal of Honor, πληρώνοντας όσα λεφτά θέλετε, με το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να δώσετε να είναι το ένα δολάριο (περίπου 0.74€).

Μάλιστα, αν το ποσό που θα δώσετε ξεπερνάει την μέση τιμή προσφοράς, η οποία αυτή τη στιγμή είναι τα 4.8 δολάρια ή περίπου 3.5€, τότε εκτός από τα έξι παραπάνω games, θα αποκτήσετε το Battlefield 3 και το The Sims 3 μαζί με δύο expansions. Δηλαδή με λιγότερα από 4€ μπορείτε να αποκτήσετε οκτώ αξιόλογα παιχνίδια. Αν αγοράζατε όλα τα games της προσφοράς ξεχωριστά, θα χρειαζόταν να δαπανήσετε πάνω από 160€, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Τα Dead Space 3, Battlefield 3 και The Sims 3 μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας Origin, ενώ όλα τα υπόλοιπα games της προσφοράς διατίθενται και μέσω του Steam.

{youtube}-HGoyxmAL0w|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι η EA δε θα κρατήσει μέρος των εσόδων, καθώς όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν σε πέντε ανθρωπιστικές οργανώσεις και συγκεκριμένα στις Human Rights Campaign (Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), Watsi (μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την ιατρική φροντίδα ανθρώπων από αναπτυσσόμενες χώρες), San Francisco AIDS Foundation (ίδρυμα στο Σαν Φρανσίσκο που ασχολείται με την καταπολέμηση του ιού του AIDS), American Red Cross (Ερυθρός Σταυρός Αμερικής) και τέλος στο American Cancer Society που ασχολείται με την καταπολέμηση του καρκίνου και την βοήθεια των καρκινοπαθών. Όπως καταλαβαίνετε, εκτός από την απόκτηση των games, θα βοηθήσετε αρκετά και τους παραπάνω οργανισμούς, οπότε διπλό το καλό.

Μπείτε στο HumbleBundle.com για να αποκτήσετε τα παραπάνω games.

Η προσφορά του Humble Origin Bundle θα διαρκέσει για 11 ακόμα ημέρες, αφού λήγει στις 28 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα