Dying Light: Το πρώτο gameplay βίντεο

Μια πρώτη γεύση από τον διάδοχο του Dead Island.

Η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης Techland (υπεύθυνη για το Dead Island) έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από το gameplay του Dying Light, το οποίο θα σας φέρνει αντιμέτωπους -για άλλη μία φορά- με ορδές από ζόμπι. Το βίντεο είναι αρκετά εντυπωσιακό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως πρόκειται για την

pre-alpha έκδοση του τίτλου, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν πολλές βελτιώσεις και προσθήκες τόσο στον τεχνικό τομέα όσο και στο gameplay μέχρι την κυκλοφορία του.

Ακόμα όμως και σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης τα γραφικά κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω στο εν λόγω βίντεο, κάτι που είναι βέβαια αναμενόμενο, δεδομένου ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει και στις κονσόλες όγδοης γενιάς.

{youtube}ZZ8HMGOl4-o|500|300{/youtube}

Στο βίντεο διακρίνονται διάφορα ωραία και λεπτομερώς σχεδιασμένα εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλοντα της πόλης όπου θα εκτυλίσσεται το Dying Light, η αρχιτεκτονική της οποίας δείχνει έντονα εμπνευσμένη από τις πυκνοκατοικημένες παραγκουπόλεις της Λατινικής Αμερικής. Επιπροσθέτως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η ελευθερία κινήσεων του πρωταγωνιστή, ο οποίος σκαρφαλώνει με ευκολία σε διάφορες επιφάνειες.

Το Dying Light αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One εντός του 2014. Δείτε το αρχικό τρέιλερ του Dying Light στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα