H συνδρομή στο PS Plus για το online θα επεκταθεί και στις τρεις κονσόλες της Sony!

Η τιμή του PS4 οφείλεται απ' ότι φαίνεται στη χρέωση του online multiplayer.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο βρετανικό Official PlayStation Magazine ο επικεφαλής της Sony Computer Entertainment UK, Fergal Gara,

δήλωσε ότι "Αν και είναι δυσάρεστο για όσους συνήθισαν να απολαμβάνουν το online στο PS3 τους δωρεάν, με την χρέωση που θα υπάρχει πλέον τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο". Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για να παίξετε online multiplayer θα πρέπει όλοι να είστε συνδρομητές PS Plus. Όταν λέμε όλοι εννοούμε οι κάτοχοι PlayStation 3, PS Vita και του νέου PlayStation 4.

Το στέλεχος της Sony υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν αρκετά δύσκολη και πάρθηκε μετά από πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών της ιαπωνικής εταιρείας αλλά αυτό τους επέτρεψε να κρατήσουν το κόστος του PS4 σε λογικά επίπεδα. Επίσης θα δώσει την δυνατότητα στην Sony να διατηρεί ένα online δίκτυο που θα ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις των χρηστών του. Επιπλέον ο Fergal Gara είπε ότι η συνδρομή στο PS Plus θα υπάρχει και στις τρεις online κονσόλες της Sony (PS4, PS3 και PS Vita) προσφέροντας και πολλά bonus σε κάθε κονσόλα ενώ τέλος, αναφέρθηκε στο cross-game chat του PS4 χαρακτηριστικό που δεν είχε ο προκάτοχός του.

Το ερώτημα που γεννάται σήμερα είναι: Πότε θα ξεκινήσουν οι χρεώσεις;

Για περισσότερη συζήτηση επισκεφθείτε το topic του Playstation 4 στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα