Grand Theft Auto 5: Η μουσική

Με τον συνθέτη του Red Dead Redemption, 17 ραδιοφωνικούς σταθμούς και 260 τραγούδια!

Η Rockstar έχει δώσει για άλλο ένα video game της πολύ βάρος στον ηχητικό τομέα, καθώς στο Grand Theft Auto 5 έχει δουλέψει με κορυφαίους συνθέτες, καθώς επίσης έχει εξασφαλίσει άφθονα μουσικά δικαιώματα.

Όσον αφορά καταρχήν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, θα υπάρχουν 17 ραδιόφωνα, εκ των οποίων

τα 15 θα παίζουν μουσική και τα 2 θα έχουν talk shows για όσους θέλουν να ακούνε κάτι ενώ οδηγούν. Τα μουσικά ραδιόφωνα θα παίζουν συνολικά 260 τραγούδια, εκ των οποίων τα 20 θα προέρχονται από soundtracks ταινιών. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα βαρεθείτε σχεδόν ποτέ!

Ο επικεφαλής του soundtrack θα είναι ο Ivan Pavlovich, ο οποίος σε συνέντευξη στο Rolling Stone παραδέχτηκε ότι η Rockstar ετοιμάζει το μεγαλύτερο soundtrack στα μέχρι τώρα games της αμερικάνικης εταιρείας. Συνθέτης είναι ο Woody Jackson, γνωστός από τη δουλειά του στο Red Dead Redemption, ενώ αναμένεται να προσαρμόσει τα κομμάτια να αλλάζουν ανάλογα με την τοποθεσία όπου βρίσκεστε, όπως και στο δημοφιλές western Action-Adventure. Θα συμμετέχουν ακόμη οι Tangerine Dream (μπάντα electronic μουσικής), DJ Alchemist (παραγωγός rap) και Oh No (επίσης rap).

{youtube}olEGtoYs_8A|500|300{/youtube}

Το πλήρες soundtrack του Grand Theft Auto 5 έχει διαρρεύσει στο Internet σε διάφορα sites, από όσους κατέβασαν την έκδοση που ανέβασε κατά λάθος η Sony.

Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα