Nintendo 2DS: Σύγκριση με το 3DS

Οι διαφορές στο μέγεθος

Χτες, Τετάρτη 27 Αυγούστου, η Nintendo εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσε το Nintendo 2DS, το νέο, οικονομικότερο μοντέλο 3DS χωρίς το... 3D.

Λίγες ώρες αργότερα, έκανε αυτό που πολλοί περίμεναν. Δημοσίευσε τις διαφορές στο μέγεθος σχετικά με τα μοντέλα 3DS.

Αρχικά, οι δύο οθόνες του 2DS έχουν το ίδο μέγεθος με αυτές του αυθεντικού 3DS. Σε πλάτος η κονσόλα είναι λίγο μεγαλύτερη του 3DS, ενώ σε μήκος

όταν το 3DS είναι ανοιχτό ελαφρώς μικρότερη. Στο θέμα του πάχους, η σφηνοειδής μορφή που έχει το 2DS σημαίνει ότι παρόλο που το κάτω μέρος της κονσόλας είναι παρόμοιο με την κάτω οθόνη του 3DS, στο πάνω μέρος το πάχος είναι παρόμοιο με ένα κλειστό 3DS.

Εφόσον δεν μπορεί να ''διπλώσει'' το 2DS σαν κοχύλι, όπως τα 3DS μοντέλα, προστέθηκε ένα sleep slider κουμπί για να περνάει η κονσόλα σε sleep mode. Επίσης, σε αντίθεση με τα δύο ηχεία του 3DS, εδώ υπάρχει ενσωματομένο ένα mono ηχείο. Παρ'όλα αυτά, με την χρήση ακουστικών υπάρχει stereo ήχος.

To Nintendo 2DS θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου. Στην Ευρώπη θα διατεθεί στην διχρωμία των μαυρο-μπλε και άσπρο-κόκκινο. Στην Αμερική θα πωλείται στα 129,99$, ενώ στην Βρετανία στις 109,99 λίρες. Δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμή του σε ευρώ.

Keywords
Αναζητήσεις
διαφορες nintendo 2 ds με 3ds, 2ds vs 3ds diafores
Τυχαία Θέματα