GameWorld Party: Best Of

300 άτομα βουλιάξαμε το Mike's Irish Bar!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο GameWorld Party χθες στο Mike's Irish Bar. Περίπου 300 άτομα πέρασαν χθες απ' τον χώρο, 250 εξ αυτών σταθεροί, δείγμα του ότι οι αναγνώστες του GameWorld αγαπήσατε αυτή την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή.

Η προσέλευση ξεκίνησε πριν τις 19:00 και γύρω στις 19:20 άρχισαν οι παρουσιάσεις. Ντεμπούτο στο stage έκανε ο Γρηγόρης Βούλγαρης αναλύοντας τα νέα FPS,

συνέχισε η Χριστιάνα Θάνου με το Grand Theft Auto 5 και κάπου εκεί την σκυτάλη πήραν οι Doct8r (Ορέστης-Ορφέας Δούρβας) για να μοιράσουν δώρα μέσω του stand-up comedy τους! Ο Μάνος Γρυπάρης μίλησε για το Pro Evolution Soccer 2014 και την παρουσίαση της Community του νέου GameWorld. Οι εικόνες που είδατε απ' το νέο site προβλήθηκαν αποκλειστικά στο stage.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο Zok (SxedioB) που για περίπου μισή ώρα σας κράτησε ζεστούς με ένα ευχάριστο Q&A ερωτήσεων γύρω από τα games. Μεγάλο ενδιαφέρον για τους παίκτες του League of Legends είχε κι η παρουσίαση του Παντελή Δασκαλέλου, με tips για το LoL και ψαγμένες ερωτήσεις με το κοινό που έδιναν άμεσα δωράκια. Στο τέλος της εκδήλωσης, η εταιρεία ανάπτυξης Flipped Horizons (ολόκληρη) παραχώρησε συνέντευξη στη Χριστιάνα Θάνου για τα νέα games της αλλά και όσα...δεν έχει ανακοινώσει ακόμη!

Στο χώρο στήθηκαν PlayStation 3, Arcade μηχάνημα και η retro κονσόλα Vectrex. Φυσικά όσοι ήρθατε στο event παίξατε το Beyond: Two Souls πριν κυκλοφορήσει στην αγορά και είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Razer Naga mouse.

Τα δώρα:
Στο τέλος του event έγινε κλήρωση για τα εξής δωράκια:
- 2 Dragon Age 2 Messenger Bags προσφορά της Zegetron
- 2 Diablo 3 (PS3, Xbox 360) με artbook προσφορά της CD Media
- 6 Pro Evolution Soccer 2014 προσφορά της Zegetron και των Seven Spots
- Συλλεκτικά t-shirts προσφορά των TokoToukan, Otakustore και CD Media
- Διάφορα αξεσουάρ προσφορά του Otakustore.

Δείτε το Best Of video του event!

{youtube}BMuiU0AZ8eA|500|300{/youtube}

Special Thanks
- Για τους Zok (SxedioB) και Ορέστη-Ορφέα Δούρβα (Doct8r) για τις παρουσιάσεις τους.
- Στους Flipped Horizons που χρίζονται και επίσημα οι πρώτοι καλεσμένοι developers του event. Όλες οι ελληνικές προγραμματιστικές εταιρείες που θέλουν να παρουσιάσουν τα games τους στα events μας (φυσικά δωρεάν ως καλεσμένοι) μπορούν να μας στέλνουν email στο [email protected].
- Στον Κώστα-Κυριάκη Μπίτζαρο που έφερε μαζί του την retro κονσόλα Vectrex του 1982.
- Στον Στέφανο Μπαγιάστα ο οποίος κατασκεύασε το Arcade μηχάνημα που είδατε και που έχει όλα τα MAME games, καθώς και games από παλιούς υπολογιστές και κονσόλες! Αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς ένα δικό σας σε χαμηλή τιμή ή θέλετε να το κατασκευάσετε, επικοινωνήστε μαζί του.

Θα γίνει θεσμός
Το GameWorld Party είχε την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου που έχει συγκεντρώσει game site σε meeting του και που μας δίνει το έναυσμα για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την εκδήλωση αυτή. Στο χώρο δεν έπεφτε...καρφίτσα στο μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης και λάβαμε άκρως θετικά σχόλια για το νέο μας εγχείρημα.

Να τονίσουμε εδώ ότι στόχος μας είναι πάντοτε να σας παρέχουμε δωρεάν όλες μας τις δραστηριότητες, όπως κάνουμε 8 χρόνια τώρα. Αυτό ξεκινάει από τα online τουρνουά και καταλήγει μέχρι και τα events μας. Το GameWorld Party στήθηκε από το μηδέν και την οργάνωση του χώρου την είχε το GameWorld, με την υποστήριξη φυσικά του Mike's Irish Bar όσον αφορά την οπτικοακουστική υποστήριξη στο stage. Μελλοντικά σκοπεύουμε να καθιερώσουμε το GameWorld Party ως θεσμό και είμαστε ανοικτοί από τώρα σε προτάσεις σχετικά με το χώρο, τη δομή του, τις παρουσιάσεις κ.ο.κ. Μπορείτε να στέλνετε τα emails σας στο [email protected].

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας!

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα