Assassin's Creed 4: Nέα screenshots

Αυτή τη φορά δίνεται βάρος και στην σύγχρονη εποχή.

Η Ubisoft κυκλοφόρησε τέσσερις νέες εικόνες για το Assassin's Creed 4 οι οποίες αναφέρονται στην σύγχρονη πλευρά του πολυαναμενόμενου Action-Adventure. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς μέχρι στιγμής αν και έχουμε μάθει πολλά στοιχεία για το νέο Assassin's Creed, παρόλα αυτά δεν υπήρξε κάποια αναφορά για τον συγκεκριμένο τομέα.

Πιο συγκεκριμένα οι εικόνες περιέχουν

αποσπάσματα από διάφορους εσωτερικούς χώρους της Abstergo Entertainment, η οποία αποτελεί ένα όργανο στην προσπάθεια των Templars για παγκόσμια κυριαρχία. Όπως εξηγεί στο Eurogamer ο Ash Ismael, Game director της Ubisoft "Οι παίκτες κατά διαστήματα θα μεταφέρονται στον σύγχρονο κόσμο και θα μπορούν να συνδέονται ο ένας με τον άλλο καθώς όλοι θα έχουν τον ρόλο κάποιου ερευνητή της Abstergo Entertainment".

{youtube}yKkc4IoMb70|500|300{/youtube}

Επίσης ο Ismael συνεχίζει λέγοντας ότι "Ο ήρωας είστε εσείς οι ίδιοι καθώς σαν στελέχη της Abstergo Entertainment κάνετε χρήση της τεχνολογίας Animus και προσπαθείτε να μάθετε τα πάντα για την ζωή του πρωταγωνιστή Edward Kenway". Το σημαντικότερο όμως στοιχείο είναι ότι όσο βρίσκεστε στη σύγχρονη εποχή θα μπορείτε να εξερευνήσετε όλο το κτίριο της εταιρείας αλλά και να βρείτε σημαντικά αντικείμενα σε αυτό. Αυτό είναι σίγουρα ένα πολύ θετικό νέο για το Assassin's Creed 4 καθώς μέχρι στιγμής το κομμάτι που αναφερόταν στην σύγχρονη εποχή ήταν πολύ περιορισμένο σε όλα τα προηγούμενα games της σειράς ενώ τώρα φαίνεται πως θα έχει έναν πιο "ελεύθερο" χαρακτήρα.

Δείτε τις εικόνες στην gallery παρακάτω.

Το Assassin's Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PS3, Xbox 360 και Wii U. Λίγες εβδομάδες αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις των Xbox One και PlayStation 4 ενώ η έκδοση για PC θα μας έρθει τελευταία. Διαβάστε το σχετικό άρθρο για το Co-op mode του Assassin's Creed 4 όπως και δείτε το πιο πρόσφατο gameplay video από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα