Battlefield 4: Νέο οχήματα και υποθαλάσσιες επιθέσεις

Τι αποκαλύφθηκε στο Q&A της DICE

Η DICE, studio ανάπτυξης του Battlefield 4, σε συνεδρία ερωταπαντήσεων (Q&A) που πραγματοποίησε απάντησε σε μερικές σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τα οχήματα και τις θαλάσσιες αναμετρήσεις του επερχόμενου FPS.

Το studio επιβεβαίωσε πως στο παιχνίδι θα βρίσκεται μία πληθώρα κινεζικών οχημάτων χάρη στην προσθήκη

της εν λόγω παράταξης. Αποκάλυψε (μέσω τις παραπάνω εικόνας) το κινεζικό επλικόπτερο Z-10W Attack Heli. Κάποια άλλα οχήματα που θα υπάρχουν είναι τα: Type 99 MBT, ZFB-05 Armored Car, Z-9 Haitun Transport Heli και DV15 Interceptor Attack Boat.

Στο θέμα των θαλάσσιων αναμετρήσεων, έναν από τους σπουδαιότερους gameplay μηχανισμούς του τίτλου, η DICE δήλωσε: '' Η αμφίβια επίθεση θα παίζει μεγάλο ρόλο στο Battlefield 4, αφού προσθέσαμε σκάφη επίθεσης, όπως το αμερικανικό RCB-90 και jet-skis. Ο έλεγχος της θάλασσας σε συνδυασμό με τη ξηρά και τον αέρα θα έχει καταλυτικό ρόλο στη νίκη''.

Επίσης, επιβεβαίωσε πως, για πρώτη φορά στη σειρά BF, οι χαρακτήρες θα χρησιμοποιούν όπλα του ενός χερίου και συσκευές κάτω από το νερό.

Το Battlefield 4 αναμένεται στις 1 Νοεμβρίου σε PS3, Xbox 360 και PC αλλά και σε Xbox One και PS4, όταν εκείνα κυκλοφορήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα