World of Warplanes: To GameWorld στη Λευκορωσία!

Πετάμε στο Μινσκ στο αρχηγείο της Wargaming.net.

Ύστερα από το Pro Evolution Soccer 2014 preview που γράφαμε πριν από ένα μήνα από τα γραφεία της Konami Europe, αλλά και την παρουσίαση του Total War:

Rome ΙΙ στη Ρώμη το GameWorld ετοίμασε άλλη μία αποκλειστικότητα.

Ο Γρηγόρης Βούλγαρης βρίσκεται από χθες και μέχρι τα μεσάνυκτα του Σαββάτου στη Λευκορωσία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Μινσκ, όπου μετά από πρόσκληση της Wargaming.net (εταιρεία ανάπτυξης του World of Tanks) θα δει από κοντά την τελευταία beta έκδοση του MMO World of Warplanes και θα μιλήσει με τους developers σε μια ειδική συνέντευξη τύπου! Η Wargaming.net κλείνει 15 χρόνια και το γιορτάζει προσκαλώντας αυτές τις ημέρες δημοσιογράφους από όλες τις χώρες στα γραφεία της. Μεταξύ άλλων το GameWorld ενημερώθηκε για τα νέα γραφεία της Wargaming στο Texas αλλά και για ιδέες που έχει η εταιρεία σχετικά με νέες σειρές που ετοιμάζει. Μετά την Ασία, οι Λευκορώσοι επεκτείνοντια και στην Αμερική κι απ' ότι φαίνεται έχουν κάνει μια μεγάλη επένδυση στη παγκόσμια βιομηχανία του gaming! Με γραφεία σε κάθε μεγάλη ήπειρο εξελίσσονται πλέον σε κολοσσοί του είδους.

Η Wargaming.net αγόρασε σήμερα τις σειρές strategy Total Annihilation και Master of Orion. Όσον αφορά στο World of Warplanes, η εταιρεία ανάπτυξης της Λευκορωσίας θα δημιουργήσει στην τελική του έκδοση και Βρετανικά αεροπλάνα (θυμίζουμε ότι θα διαθέτει αεροπλάνα από τους δύο παγκόσμιους πολέμους).

Τα classes των αεροπλάνων
H Wargaming.net κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο διάρκειας περίπου επτά λεπτών για το World of Warplanes στο οποίο εξηγούνται όλα τα classes των αεροπλάνων που θα μπορείτε να επιλέξετε.

Πιο αναλυτικά, θα έχετε την ευκαιρία να πετάξετε με αεροπλάνα που είναι χωρισμένα σε τέσσερα classes, τα Fighters, Heavy Fighters, Attack Aircrafts και Carrier-Based Fighters. Κάθε είδος αεροπλάνου έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και -όπως θα διαπιστώσετε μέσα από το βίντεο- έχει φτιαχτεί για συγκεκριμένους σκοπούς. Σε αυτό εξηγούνται επίσης και διάφοροι τρόποι που μπορούν να δράσουν συμπληρωματικά το ένα με το άλλο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}XgH5Kwco-Z0|500|300{/youtube}

Υπενθυμίζουμε ότι το World of Warplanes αποτελεί την νέα προσπάθεια της Wargaming.net στον χώρο των free-to-play games μετά την μεγάλη επιτυχία του World of Tanks. Σε αυτό καλείστε να συμμετάσχετε σε 15 vs 15 online εναέριες μάχες με την ομάδα που μένει όρθια μέχρι το τέλος να είναι νικήτρια.

Το World of Warplanes θα κυκλοφορήσει για PC με την τελική ημερομηνία να μην έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Δείτε το σχετικό preview από το GameWorld και μείνετε συντονισμένοι για το άρθρο του Γρηγόρης Βούλγαρη από την επίσκεψη του GameWorld στα γραφεία της Wargaming.net στη Λευκορωσία!

Keywords
Τυχαία Θέματα