Ξεπέρασε το ορόσημο του 1 εκ. αντιτύπων το Lords of the Fallen

Οι CI Games και Hexworks, publisher και developer αντίστοιχα, επιβεβαίωσαν ότι το Lords of the Fallen κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου αντιτύπων σε πωλήσεις μέσα σε δέκα ημέρες.

“Το Lords of the Fallen είναι το πιο σημαντικό και φιλόδοξο παιχνίδι που έχουμε αναπτύξει στην 20χρονη ιστορία μας και το πρώτο στη νέα

προγραμματισμένη σειρά παιχνιδιών AAA τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε ο CEO της CI Games, Marek Tyminski. “Το να βλέπεις αυτή τη φρέσκια και καινοτόμο ιδέα ενός action-RPG να πετυχαίνει ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε μόλις 10 ημέρες, ήταν ταπεινό για όλους στα Hexworks και CI Games».

Αποτελώντας ένα action RPG μέσα στο dark fantasy βασίλειο του Mournstead, το Lords of the Fallen διαθέτει έναν ζωντανό κόσμο γνωστό ως Axiom και μια χώρα των νεκρών την Umbral, την οποία μπορούμε να διασχίσουμε χρησιμοποιώντας τη λάμπα μας. Η αναζήτηση μας είναι να νικήσουμε έναν δαιμονικό θεό, που σημαίνει πως θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους τέρατα και άλλα εφιαλτικά πλάσματα.

Το Lords of the Fallen κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC από τις 13 Οκτωβρίου.

Thanks to you, our fearless Lampbearers, the radiance of Mournstead rekindles…#LordsOfTheFallen pic.twitter.com/5YGt8UZ05b

LORDS OF THE FALLEN (@lotfgame) October 23, 2023

The post Ξεπέρασε το ορόσημο του 1 εκ. αντιτύπων το Lords of the Fallen first appeared on GameOver.

The post Ξεπέρασε το ορόσημο του 1 εκ. αντιτύπων το Lords of the Fallen appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα