Στην τελική ευθεία για τη διάθεση του The Lords of the Rings: Return to Moria

Οι North Beach Games και Free Range Games ανακοίνωσαν ότι το The Lord of the Rings: Return to Moria θα κυκλοφορήσει για PC (μέσω του Epic Store) στις 24 Οκτωβρίου και για το PlayStation 5 στις

5 Δεκεμβρίου ενώ οι κάτοχοι των Xbox Series X/S θα πρέπει να περιμένου έως τις αρχές του ερχόμενου έτους. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο John Rhys-Davies θα επανέλθει στο ρόλο του  Gimli, τη χαρακτηριστική φωνή του οποίου μπορείτε να ακούσετε στο opening cinematic trailer που ακολουθεί.

“Αναμφίβολα, ο Gimli είναι ένας χαρακτήρας που πραγματικά λατρεύω και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να επανέλθω σε αυτόν τον ρόλο μέσα από ένα διαφορετικό πλαίσιο”, δήλωσε ο Rhys-Davies. Ωστόσο, οι παίκτες δεν θα πάρουν τον ρόλο του Gimli, αλλά αντίθετα, θα έχουν τον έλεγχο του δικό τους custom-made dwarf, που θα δημιουργήσουν με τη χρήση του Dwarf Creator tool.

Λαμβάνοντας μέρος στην Τέταρτη Εποχή της Μέσης Γης, το The Lord of the Rings: Return to Moria θα μας μεταφέρει στα βάθη της Moria, όπου θα μπορούμε να εξερευνήσουμε τα εμβληματικά ορυχεία σε συνεργατικό παιχνίδι έως και 8 παικτών, έχοντας ως στόχο την ανάκτηση χαμένων λαφύρων και την επαναφορά των Μεταλλείων στην παλιά τους αίγλη.

The post Στην τελική ευθεία για τη διάθεση του The Lords of the Rings: Return to Moria first appeared on GameOver.

The post Στην τελική ευθεία για τη διάθεση του The Lords of the Rings: Return to Moria appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα