Ξεκίνησε το Episode 2 Act 2 για το VALORANT

Μέσω ενός Δελτίου Τύπου που λάβαμε, ενημερωθήκαμε ότι από τις 2 Μαρτίου ξεκίνησε το Act 2 του Episode 2 για το VALORANT, συστήνοντας μας την 15η agent του παιχνιδιού, την Astra.

Η Astra χρησιμοποιεί τις ενέργειες του σύμπαντος για να αλλάζει τη ροή της κάθε μάχης. Μπορεί να ελέγξει με απόλυτη ακρίβεια την αστρική της μορφή (θα το δείτε από πρώτο χέρι αν δοκιμάσετε την ultimate της)

και βρίσκεται συνεχώς πολλά βήματα μπροστά από τους αντιπάλους της.

Εκτός της εισόδου του νέου Agent, το VALORANT θα υποδεχτεί και το Episode 2 Act 2 Battle Pass, το οποίο περιλαμβάνει 50 διαφορετικά tiers γεμάτα “καλούδια” για τους παίκτες (όπως νέα skins, gun buddies, cards, sprays κ.α.). Όσοι ολοκληρώσουν νωρίς τα tiers, θα βρουν μερικά bonus δωράκια στο epilogue. Οι παίκτες που δεν θέλουν να αρκεστούν στα rewards του free track, μπορούν να αποκτήσουν το Premium battle pass (κόστος: 1.000 VP) και να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα αλλά και συλλεκτικά cosmetics.

Τέλος από τις 3 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο και το Prime // 2.0 το οποίο αποτελεί την φετινή έκδοση του Prime Set που κυκλοφόρησε το 2020. Περιλαμβάνει ολοκαίνουργια μοντέλα, αλλά και αναβαθμισμένα features. Τα skins αφορούν τα Phantom, Frenzy, Bucky, Odin και Melee (Karambit) και όπως και θα μείνουν στο κατάστημα ως τις 17 Μαρτίου. Τα skins του Prime // 2.0 μπορούν να απαντηθούν είτε ξεχωριστά είτε με τη μορφή bundle και μόνο με τη χρήση VP.

The post Ξεκίνησε το Episode 2 Act 2 για το VALORANT appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα