Συνεργασία της Square Enix με τη Forever Entertainment

H Square Enix έδωσε άδεια χρήσης ενός μη γνωστού για την ώρα IP της, στην Forever Entertainment με σκοπό τη δημιουργία πολλών remakes παιχνιδιών.

Η διοίκηση της Forever Entertainment S.A. ανακοινώνει τη σύναψη μιας ουσιαστικής συμφωνίας μεταξύ της FE και της Square Enix Co., Ltd. από την Ιαπωνία.

Ο

σκοπός της σύμβασης είναι να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει διάφορα remakes παιχνιδιών με βάση ένα IP που ανήκει στη Square Enix Japan. Το όνομα αυτού του IP θα δημοσιοποιηθεί σε ξεχωριστή αναφορά μόλις ξεκινήσει η παγκόσμια καμπάνια μάρκετινγκ.

Τα remakes όλων των παιχνιδιών θα διαθέτουν νέα γραφικά, αλλά το gameplay και το σενάριο θα παραμείνουν ίδια με την αρχική έκδοση.

Οι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας για όλα τα παιχνίδια θα κοινοποιούνται σε ξεχωριστές αναφορές.

Για τη συμμετοχή της στο project, η FE θα λάβει ένα σημαντικό μέρος των εσόδων (πάνω από 50%) από κάθε παιχνίδι που θα πωλείται σε όλες τις πλατφόρμες.

Η απόκτηση κλασικών IP και η δημιουργία νέων παραγωγών ή remakes βάσει αυτών, είναι μια από τις σημαντικές κατευθύνσεις του develoment της εταιρείας, η αποτελεσματικότητα του οποίου επιβεβαιώθηκε από την επιτυχία του Panzer Dragoon: Remake.

Η εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα που σχετίζονται με την εφαρμογή της παραπάνω συμφωνίας από τα ίδια κεφάλαιά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Forever Entertainment είναι μια εταιρεία με έδρα την Πολωνία, που έχει ήδη συνεργαστεί με την Square Enix στο Fear Effect Sedna. Η Forever Entertainment βρίσκεται επίσης πίσω από το Panzer Dragoon: Remake (με το Panzer Dragoon II Zwei: Remake να έρχεται μέσα στο 2021) και μελλοντικά remakes για το The House of the Dead 1 & 2.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιο IP θα μπορούσε να λάβει ένα remake, με πολλούς να κάνουν εικασίες, ότι αφορά στο Parasite Eve.

The post Συνεργασία της Square Enix με τη Forever Entertainment appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα