Προς ακύρωση της παραδοσιακής μορφής της και η φετινή Ε3

Σε περίπτωση που υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της, η E3 2021 φαίνεται ότι δεν θα διεξαχθεί υπό την παραδοσιακή μορφή της. Η είδηση έρχεται κατευθείαν από το Συμβούλιο της Επιτροπής Συνεδρίων και Ανάπτυξης Τουρισμού (Board of Los Angeles Convention and Tourism Development Commission) του Λος Άντζελες, το οποίο καταγράφει όλες τις ζωντανές εκδηλώσεις της πολιτείας της Καλιφόρνιας.

Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα που ακολουθεί, οι δυνατότητες για broadcast διερευνώνται από την ομάδα παραγωγής.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να έχουμε διάφορα ζωντανά livestreams από το Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, χωρίς να υπάρχει πρόσβαση για το κοινό ή ακόμη και για τον Τύπο της βιομηχανίας.

Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες που ήθελαν η έκθεση να γίνεται “ψηφιακή”, με συνολική διάρκεια τεσσάρων ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ESA (Entertainment Software Association) έχει ξεκινήσει συνομιλίες με εκδότες για να οργανώσουν μια preview day, ένα awards show και κάποια βασικά sessions, με τα streams να διαρκούν δώδεκα ώρες κάθε ημέρα -σύμφωνα με τα πλάνα του οργανισμού.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω δεν είναι κάτι το επίσημο, καθώς η ESA δήλωσε ότι σύντομα θα δοθούν περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το πώς θα διεξαχθεί τελικά η E3 2021.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μεταμορφώνουμε την εμπειρία της E3 για το 2021 και σύντομα θα κοινοποιήσουμε ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα φέρνουμε την παγκόσμια κοινότητα των video games μαζί. Πραγματοποιούμε υπέροχες συζητήσεις με publishers, developers και εταιρείες σε γενικές γραμμές και ανυπομονούμε να μοιραστούμε σύντομα λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή τους.

H φετινή Ε3 αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου.

The post Προς ακύρωση της παραδοσιακής μορφής της και η φετινή Ε3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα