Βίντεο για τον νέο χαρακτήρα του Street Fighter V

Ο Abigail από το Final Fight αποκαλύπτεται.

Ένα gameplay βίντεο με τις κινήσεις του Abigail, του νέου χαρακτήρα για το Street Fighter V, έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγες ώρες η Capcom. Η αποκάλυψη της ένταξης του Abigail στο Street Fighter V κατά τη διάρκεια του EVO 2017. Πρόκειται για έναν μεγαλόσωμο χαρακτήρα, ο οποίος ήταν το πρότελευταίο boss

στο beat'em up Final Fight που κυκλοφόρησε πίσω στο 1989. Με ύψος που αγγίζει τα 2,43 μέτρα, ο Abigail θα γίνει ο ψηλότερος χαρακτήρας σε τίτλο της σειράς Street Fighter.

Ο νέος αυτός χαρακτήρας θα γίνει διαθέσιμος στο Street Fighter V στις 25 Ιουλίου και είναι μέλος του Season 2 Character Pass του τίτλου, το οποίο -εκτός αυτού- θα περιέχει τον Akuma, τη Kolin, τον Ed και άλλους δύο χαρακτήρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Season 2 Character Pass του Street Fighter V διατίθεται στην τιμή των €29,99 και αυξάνει τον αριθμό των χαρακτήρων του SF V σε 28. Τέλος στις 25 Ιουλίου θα γίνει διαθέσιμη μία νέα αρένα με όνομα Metro Bay Area, εμπνευσμένη από το σημείο που έκανε την εμφάνισή του ο Abigail στο Final Fight.

Μέσα στον παρακάτω player θα βρείτε το βίντεο της παρουσίασης του Abigail, με αφηγητή τον community manager της Capcom, Matt Edwards.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα