Οι Jedah και Gamora στο Marvel vs. Capcom: Infinite

Gameplay video κατευθείαν από το τουρνουά EVO 2017.

H Capcom αποφάσισε να ανακοινώσει τον Jedah από το Darkstalkers ως χαρακτήρα του Marvel vs. Capcom: Infinite κατά τη διάρκεια του τουρνουά EVO

2017, δείχνοντας ένα gameplay video με αυτόν πρωταγωνιστή. Κατά τη διάρκεια του video μπορούμε να δούμε τον Jedah μαζί με τον Iron Man να μάχεται ενάντια στην ομάδα του Ultron και του Mega Man X. Επίσης, για πρώτη φορά -κατά τη διάρκεια του ίδιου video- οι παίκτες μπορούν να δουν σε δράση και την Gamora από τους Guardians of the Galaxy.

Θυμίζουμε ότι το Marvel vs Capcom: Infinite θα περιλαμβάνει χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel και της Capcom -μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί και επιβεβαιωθεί 23 εξ αυτών- όπως οι Iron Man, Thor, Hulk, Captain Marvel, Nova και Thanos από την πλευρά της Marvel και Dante (Devil May Cry), Chris (Resident Evil), Ryu (Street Fighter), Chun-Li (Street Fighter) και Mega Man από την πλευρά της Capcom.

To Marvel vs. Capcom: Infinite αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 19 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Περισσότερα για το παιχνίδι, καθώς και τις πρώτες εντυπώσεις μας για αυτό μπορείτε να διαβάσετε μέσα από το preview που δημοσιεύσαμε με την ευκαιρία της δοκιμής του στη φετινή E3.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα