Νέες πληροφορίες για τα classes του Cyberpunk 2077

"Χαρίζοντας" ουσιαστικό υπόβαθρο στον πρωταγωνιστή μας.

Νέες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο και μυστηριώδες νέο παιχνίδι της CD Projekt Red εμφανίστηκαν στο προσκήνιο μέσω μιας νέας συνέντευξης που έδωσε ο δημιουργικός σύμβουλος της εταιρίας, Μike Pondsmith, στο Gamereactor, όπου δόθηκαν στοιχεία για τα classes που θα είναι διαθέσιμα να επιλέξει ο κάθε παίκτης για τον πρωταγωνιστή του. Το Cyberpunk 2077 έχει μείνει ως τώρα ένα καλά κρυμμένο μυστικό, καθώς η πολωνική εταιρία είναι ιδιαίτερα φειδωλή ως προς τις πληροφορίες

που επιτρέπει να κυκλοφορήσουν προς τα έξω, χτίζοντας έτσι την αναμονή και την περιέργεια των gamers για το νέο τίτλο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκαν τα classes που υπάρχουν στο κλασικό, επιτραπέζιο Cyberpunk 2020, το οποίο αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία δημιουργείται ο νέος τίτλος της CD Projekt RED. Όταν ο Pondsmith ρωτήθηκε για το αν το νέο παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνει αυτά τα classes, η απάντηση του ήταν θετική και αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας τα εξής: "Θα είναι όλα εκεί, μπορώ να σας πω ότι πρόκειται να ανακαλύψετε κάποιες εκπλήξεις σχετικά με το πώς το έχουμε πραγματοποιήσει και νομίζω ότι θα σας αρέσει πραγματικά. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες εκεί. Εγώ και ο Adam (Kicinski, ο οποίος είναι συν-διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt RED) ξοδέψαμε κυριολεκτικά μια ολόκληρη εβδομάδα εξετάζοντας τους τρόπους που μπορούμε να τα εφαρμόσουμε (τα Classes), έτσι ώστε να δίνεται το σωστό αίσθημα στον εκάστοτε χαρακτήρα."

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα σχετικά, βλέποντας τα classes που υπάρχουν στο κλασικό επιτραπέζιο. Αυτά είναι τα εξής: Cop, Corporate, Fixer (πάροχος πληροφοριών), Media (ρεπόρτερ και ειδησιογράφοι), Netrunner (δηλαδή χάκερ), Νοmad (πολεμιστής του δρόμου), Rockerboy (απροσάρμοστοι που χρησιμοποιούν τη μουσική για να αντισταθούν στην εξουσία και για να επαναστατήσουν), Solo (δολοφόνοι ή σωματοφύλακες), Techie (αποστάτες μηχανικοί), και Med-Tech (γιατροί του δρόμου).

Σύμφωνα με τον Pondsmith, τα περισσότερα ή όλα από αυτά τα classes θα συμπεριληφθούν στο νέο τίτλο με μοναδικό τρόπο, και αν η CD Projekt RED συνεχίσει με τον τρόπο που χάραξε μέσω των παιχνιδιών Witcher, θα έχουμε στα χέρια μας ένα νέο αριστούργημα.

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στα PS4, Xbox One και PC χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης ακόμη.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα