Νέο cinematic trailer του Total War: Warhammer 2 παρουσιάζει τα μοχθηρά Dark Elves!

Οι fans των strategy είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι περιμένουν με ανυπομονησία το Total War: Warhammer 2, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 28 Σεπτεμβρίου. Το νέο κεφάλαιο της σειράς Warhammer αναμένεται να ακολουθήσει τη φιλοσοφία του πρώτου τίτλου, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο πλούσιο, με τους developers να τελειοποιούν ακόμη περισσότερο

την ήδη πετυχημένη συνταγή. Και επειδή είμαστε σχεδόν 2 μήνες πριν το release η Creative Assembly δεν σταματάει να μας υπενθυμίζει την ύπαρξη του potential strategy matsterpiece της, κυκλοφορώντας gameplay videos αλλά και cinematic trailers που αναδεικνύουν τον κόσμο του παιχνιδιού. Το πιο πρόσφατο μάλιστα trailer έχει να κάνει με την φυλή των Dark Elves, οι οποίοι θα παίξουν το ρόλο των κακών και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί του Total War: Warhammer 2 αποτελούν το ακριβώς αντίθετο από τα ευγενή High-Elves που μάχονται για την επικράτηση του καλού. Όπως θα διαπιστώσετε, το cinematic trailer διακρίνεται για τον επικό του χαρακτήρα και σίγουρα θα σας συναρπάσει, ανοίγοντας σας παράλληλα ακόμη περισσότερο την όρεξη!

The post Νέο cinematic trailer του Total War: Warhammer 2 παρουσιάζει τα μοχθηρά Dark Elves! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα