Τριψήφια νούμερα ανόδου για το Spider-Man: Miles Morales- UK Retail Charts 29 Μαΐου 2021

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales κατέκτησε την κορυφή των retail πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα. Ο συνδυασμός εκπτώσεων και ύπαρξης στοκ PlayStation 5 εκτόξευσε τον αποκλειστικό τίτλο της Sony, καταγράφοντας 175% αύξηση για την έκδοση του PlayStation 5 και 104% για την έκδοση του PlayStation 4 μέσα σε επτά ημέρες. Το Biomutant με το ντεμπούτο του βρέθηκε στο No. 2, με το 71% των πωλήσεων να αφορούν στο PlayStation 4, το 28% στο Xbox One και το 1% στο PC.

Το The Last of Us: Part 2 ξαναμπήκε στα charts, στο No. 3, με τον τίτλο να πωλείται από αρκετές αλυσίδες για 10 λίρες, το Resident Evil: Village έπεσε στο No. 4 με μείωση πωλήσεων 35%, και το Assassin’s Creed Valhalla ανέβηκε στο No. 5, επίσης λόγω μειωμένης τιμής. Το υπόλοιπο chart συμπληρώθηκε από το Animal Crossing: New Horizons στο No. 6, το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 7, το FIFA 21 στο No. 8, το Miitopia στο No. 9, και το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα στην Μεγάλη Βρετανία ήταν οι εξής:

Marvel’s Spider-Man: Miles MoralesBiomutantThe Last of Us: Part 2Resident Evil: VillageAssassin’s Creed ValhallaAnimal Crossing: New HorizonsMario Kart 8: DeluxeFIFA 21MiitopiaSuper Mario 3D World + Bowser’s Fury

The post Τριψήφια νούμερα ανόδου για το Spider-Man: Miles Morales- UK Retail Charts 29 Μαΐου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα