Έγινε γνωστή η πρώτη παρτίδα νέων τίτλων του Xbox Game Pass για τον Ιούνιο

Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη διανύουμε τις πρώτες ώρες του Ιούνιου, μαθαίνοντας τους νέους τίτλους του Xbox Game Pass. Κατά την διάρκεια της τρέχουσας και της επόμενης  εβδομάδας θα έχουμε την προσθήκη τεσσάρων τίτλων στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας, με τους υπόλοιπους πιθανότατα να καθυστερούν λόγω της μεγάλης παρουσίασης του  Xbox και της Bethesda που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φετινής E3 2021, την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Αρχικά,

να πούμε ότι από εχθές, 01/06/2021, έχει γίνει διαθέσιμο το The Wild at Heart, ένα puzzle adventure για το Cloud. Έπειτα, αύριο, 03/06/2021, θα έχουμε την άφιξη του μεσαιωνικού multiplayer battling τίτλου For Honor.

Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε την προσθήκη του Backbone στο Xbox Game Pass για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μέσω της noir αφήγησής του θα μάθουμε την ιστορία του Howard Lotor, ενός ντετέκτιβ ρακούν, ο οποίος βρέθηκε μπλεγμένος σε μια μεγάλη ανακάλυψη που θα μπορούσε να «κλονίσει τα θεμέλια του οικοδομήματος της κοινωνίας του». Στις 10 Ιουνίου θα έχουμε την άφιξη του Darkest Dungeon, ενός γοτθικού turn-based, RPG roguelike τίτλου.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στις 15 Ιουνίου θα έχουμε την αποχώρηση πέντε τίτλων από το Xbox Game Pass, ανάμεσα στους οποίους βρίσκουμε τους Night Call, Ace Combat 7: Skies Unknown και Observation.

Αναλυτικά οι τίτλοι που θα προστεθούν στο Xbox Game Pass είναι:

The Wild at Heart (Cloud) ID@Xbox – Ηδη διαθεσιμοFor Honor (Cloud and Console) –3 ΙουνίουBackbone (PC) ID@Xbox –8 ΙουνίουDarkest Dungeon (Cloud, Console, and PC) ID@Xbox –10 Ιουνίου

Οι τίτλοι που θα αφαιρεθούν από το Xbox Game Pass στις Ιουνίου 15 είναι:

Ace Combat 7: Skies Unknown (Console)Night Call (Cloud, Console, and PC)West of Dead (Cloud, Console, and PC)Wizard of Legend (Cloud, Console, and PC)Observation (Cloud, Console, and PC)

The post Έγινε γνωστή η πρώτη παρτίδα νέων τίτλων του Xbox Game Pass για τον Ιούνιο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα