Το μεγάλο Showcase της THQ Nordic για το 2022

Η THQ Nordic έκανε ένα digital event για να μας παρουσιάσει όλους τους καινούργιους τίτλους της, το οποίο διεξήχθη στις 12 Αυγούστου. Οι τίτλοι που παρουσιάστηκαν είναι πολλοί, με τη μεγάλη έκπληξη να είναι η ανάπτυξη καινούργιου παιχνιδιού Alone in the Dark. Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι μας παρουσίασε η εταιρεία στο Showcase για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της:

Alone in the Dark:

Ο “πατέρας” της survivor-horror κατηγορίας -μαζί με τα Resident

Evil- επιστρέφει σε ένα re-imagining της σειράς από το studio της THQ στη Σουηδία Pieces Interactive. Ο τίτλος είναι single-player τρίτου προσώπου, βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και τέσσερα χρόνια και αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από το σενάριο του παιχνιδιού βρίσκεται ο Mikael Hedberg των Amnesia και SOMA, ενώ υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των τεράτων είναι ο Guy Davis που έχει δουλέψει στα Evolve και Pacific Rim. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για την κυκλοφορία του τίτλου, πέραν του ότι θα τον δούμε στα PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC. 

Tempest Rising:

Περνάμε σε μία ακόμα “αναβίωση” ενός παλιού τίτλου, αυτή τη φορά μιλάμε για τα RTS Tempest Rising. Το σενάριο του παιχνιδιού αναφέρει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει γίνει και οι άνθρωποι παλεύουν σε έναν διαφορετικό κόσμο από τον δικό μας, προσπαθώντας να πάρουν στην κυριαρχία τους όσο περισσότερο Tempest -μία εξωγήινη πρώτη ύλη- μπορούν. Ο τίτλος αναπτύσσεται από το Slipgate Ironworks και θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2023.

Gothic:

Τρίτη αναβίωση στη σειρά για την THQ Nordic με το remake του πρώτου Gothic. Το εμβληματικό RPG του 2001 επιστρέφει από τα χέρια του Alkimia Interactive studio της THQ Nordic. Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε για τον τίτλο. Γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC, χωρίς κάποια ημερομηνία όμως.

Space for Sale:

Το παιχνίδι αυτό θα μας δίνει τον έλεγχο ενός αστροναύτη που έχει ως αποστολή την εξερεύνηση καινούργιων πλανητών στα βάθη του Διαστήματος για την πώληση των εδαφών τους. Ψάχνουμε για καινούργιες μορφές ζωής και βασικό στοιχείο του είναι η δημιουργία και η διαχείριση της βάσης μας, με επίκεντρο την εξερεύνηση. Αναπτύσσεται από τα Mirage Game Studios και θα κυκλοφορήσει για PC. 

Wreckreation:

Το studio που αναπτύσσει αυτό το racing παιχνίδι είναι το Three Fields Entertainment, το οποίο απαρτίζεται από developers πίσω από τίτλους όπως οι Burnout και Need for Speed. Στο Wreckreation θα μπορούμε να φτιάξουμε τις δικές μας τρελές πίστες για τους αγώνες μας. Θα μας δίνονται πολλά τετραγωνικά χιλιόμετρα ανοικτού χάρτη και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε σε αυτόν διάφορα αντικείμενα και κομμάτια δρόμου για αγώνες σε single-player περιβάλλον αλλά και σε Co-Op. Το παιχνίδι αναμένεται για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα κάποιο παράθυρο για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Jagged Alliance 3:

Ακόμα μία επιστροφή. Το Jagged Alliance 3 είναι ένας turn-based τίτλος τακτικής στα πρότυπα των XCOM, με αρκετά RPG στοιχεία. Θα παίζουμε με μία ομάδα τεσσάρων μισθοφόρων και τελικός μας στόχος είναι να πάρουμε τον έλεγχο όλου του χάρτη του παιχνιδιού, όπως φαίνεται από το trailer του. Το Jagged Alliance 3 αναπτύσσεται από το Haemimont Games studio και θα κυκλοφορήσει μόνο στα PC. 

Outcast 2 – A New Beginning:

Επιστροφή και του Outcast με τον υπότιτλο “A New Beginning”. Τα Appeal Studios προσπαθούν για ακόμα μία φορά να φέρουν το σωστό sequel στον παλιό τους τίτλο. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι ανοικτού κόσμου όπου θα μπορούμε να πετάμε από το ένα σημείο στο άλλο για να φέρουμε εις πέρας τις αποστολές που θα έχουμε. Εδώ να πούμε ότι στη μουσική επιστρέφει ο Lennie Moore, ο οποίος -εκτός του πρωτότυπου τίτλου- έχει δουλέψει σε τίτλους όπως οι Star Wars: The Old Republic, Halo 2 Anniversary, Halo: Combat Evolved Anniversary και πολλά άλλα. Το παιχνίδι θα το δούμε σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC.

SpongeBob – The Cosmic Shake:

Πάμε για ακόμα μία φορά στο Βυθό του Μπικίνι με τον SpongeBob και τον Patrick σε έναν πολύ όμορφο και γεμάτο φαντασία platform τίτλο από τους δημιουργούς του Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, τα Purple Lamp Studios. Από το trailer μπορούμε να δούμε ότι ο SpongeBob θα πρέπει να ταξιδέψει σε πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα για να σώσει και πάλι τον Βυθό του Μπικίνι και τους φίλους του. Ο τίτλος αναμένεται για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. 

AEW: Fight Forever:

Για τους fans του wrestling στο event παρουσιάστηκε ένας καινούργιος AEW -All Elite Wrestling- τίτλος. Στο trailer μπορούμε να δούμε ότι αυτός θα έχει ένα βασικό campaign/ career mode, αρκετό multiplayer υλικό αλλά και πολλά διαφορετικά είδη από mini-games. Το παιχνίδι αναμένεται για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. 

Knights of Honor II: Sovereign:

Στο Knights of Honor θα έχουμε τον ρόλο ενός βασιλιά στα χρόνια του Μεσαίωνα, με στόχο να αναπτύξουμε όσο μπορούμε το βασίλειό μας. Θα πρέπει να λάβουμε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τους υπηκόους μας, να συνάψουμε συμμαχίες με τα γειτονικά κράτη μέσω διπλωματίας ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να πάμε σε πόλεμο μαζί τους. Όλα με στόχο να φτιάξουμε το μεγαλύτερο βασίλειο στην Ευρώπη αλλά και τη Βόρεια Αφρική. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για τα PC.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed:

Είχαμε ακόμα ένα trailer για το remake του δεύτερου Destroy All Humans! Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε για να αναφέρουμε εδώ. Λίγη ακόμα υπομονή από τους φίλους της σειράς, καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC.

Way of the Hunter:

Επίσης ένας τίτλος που θα είναι κοντά μας πολύ σύντομα. Ο λόγος για το Way of the Hunter, που όπως μπορείτε να δείτε και από το trailer είναι ένας simulator κυνηγιού με διάφορα είδη ζώων. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC.

Stunfest:

Ένας τίτλος στα πρότυπα των παλιών Flatout με πολλές επιρροές από το Riders Republic της Ubisoft. Το παιχνίδι φαίνεται να έχει αρκετά τρελό gameplay με γρήγορες εναλλαγές μεταξύ του πότε οδηγούμε κάποιο αυτοκίνητο, το πότε πετάμε και πότε τρέχουμε. Στο trailer βλέπουμε ότι όλα γίνονται πολύ άμεσα κάτι που μάλλον θα οδηγεί και σε διαφορετικές προσεγγίσεις για τη νίκη στους διάφορους αγώνες μεταξύ των παικτών. Ο τίτλος αναμένεται για τα PC αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

The Valiant:

Ένας καινούργιος τίτλος από τα Kite Games studios, ένα ακόμα strategy παιχνίδι από την THQ Nordic. Το The Valiant τοποθεταίται στην Ευρώπη στα χρόνια της Πέμπτης Σταυροφορίας. Θα μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας ή σε Co-Op mode με κάποιον φίλο. Στο trailer μπορούμε να δούμε κάποιας μορφής RPG στοιχεία για τους στρατιώτες και τις μονάδες, τα οποία μπορούμε να αναβαθμίσουμε πριν μπούμε στον κάθε χάρτη του campaign. Βλέπουμε επίσης και τη χρήση κάποιου μεγάλου χάρτη, στα πρότυπα γνωστών RTS τίτλων, όπου θα μπορούμε να διαλέξουμε την επόμενη αποστολή μας. Τέλος, στο multiplayer κομμάτι θα έχουμε και pvp με μάχες 1v1 και 2v2, στις οποίες -σύμφωνα με τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam- θα μπορούμε να κερδίσουμε cosmetics για τους χαρακτήρες μας, να προχωρήσουμε στο metagame και να ανέβουμε στα rank του. Ο τίτλος αναμένεται για PC, με τη σελίδα του στο Steam απλά να γράφει “coming soon”.

The post Το μεγάλο Showcase της THQ Nordic για το 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
thq, thq, need for speed, playstation 4, xbox one, old republic, εταιρεία, studio, amnesia, guy, rim, playstation, xbox, series, rts, gothic, rpg, space, game, studios, burnout, speed, xcom, games, sequel, star, republic, halo, spongebob, shake, purple, nintendo, switch, fight, wrestling, elite, hunter, ubisoft, pvp, steam, gameover, τελη κυκλοφοριας, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ημερομήνια, playstation 4, αυτοκινητο, αφρικη, μουσικη, σουηδια, υλη, games, game, hunter, pvp, rpg, rts, star, ubisoft, xcom, αγωνες, αξιζει, απλα, βορεια, βρισκεται, γινει, γινονται, δυστυχως, δειτε, ευκαιρια, υπαρχει, εταιρεία, ευρωπη, ζωης, ζωων, ειδη ζωων, υπομονη, μπορειτε, νικη, ομαδα, παμε, περιβαλλον, ρολο, σεναριο, συντομα, σειρα, τιτλος, φαντασια, φορα, amnesia, sequel, guy, ειδη, elite, republic, fight, gameover, gothic, halo, switch, wrestling, κομματι, μια φορα, mini, μπικινι, need for speed, nintendo, old republic, παιχνιδι, player, purple, πωληση, resident evil, rim, speed, studio, studios, series, shake, single, spongebob, steam, survivor, σωστο, τρελο, υλικο, burnout, χερια
Τυχαία Θέματα