Το VR mode του Resident Evil Village θα έρθει δωρεάν στο PS VR2

Η Capcom έκανε γνωστό ότι το VR mode του Resident Evil Village θα έρθει στα χέρια μας μαζί με την κυκλοφορία του PS VR2, στις 22 Φεβρουάριου του 2023. Τα καλά νέα για τους φίλους της σειράς είναι ότι θα μπορούν να το προμηθευτούν ως δωρεάν DLC για τον τίτλο. 

Στα χαρακτηριστικά του τίτλου η Sony -στο επίσημο blog

του PlayStation– αναφέρει ότι θα έχουμε 4K HDR ανάλυση, ανίχνευση κίνησης των ματιών του παίκτη και 3D audio, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το Resident Evil Village. Οι δύο μοχλοί του PS VR2 θα δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να μπορεί να οπλίσει σε πραγματικό χρόνο τα όπλα του και να έχει πάντα εύκαιρο ένα μαχαίρι για γρήγορες επιθέσεις στους εχθρούς. Τέλος, γνωρίζαμε ήδη ότι ακόμα ένα καινούργιο χαρακτηριστικό θα προστεθεί στο gameplay του παιχνιδιού, με τους παίκτες να μπορούν πλέον να έχουν δύο όπλα την ίδια στιγμή στα χέρια τους.

Το Resident Evil Village κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC και Nintendo Switch -μέσω του Cloud. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το review μας για την αρχική έκδοση του τίτλου, και εδώ για την Gold Edition.

The post Το VR mode του Resident Evil Village θα έρθει δωρεάν στο PS VR2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα