Νέο survival horror IP ετοιμάζει η Bloober Team

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε από την Private Division ότι ήρθε σε συμφωνία με το πολωνικό studio ανάπτυξης Bloober Team, αναλαμβάνοντας χρέη publisher για ένα νέο survival horror IP, που αναπτύσσει η δεύτερη.

Η Bloober Team είναι γνωστή στη βιομηχανία των video games, για τίτλους horror όπως το The

Medium, το Layers of Fear και το Blair Witch, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το studio εργάζεται πάνω σε ένα remake του Silent Hill 2 σε συνεργασία με την Konami.

“Το επόμενο project  μας είναι ένα νέος συναρπαστικός survival horror τίτλος, ο οποίος θα μας βοηθήσει να γίνουμε ηγέτης στη βιομηχανία των horror γενικότερα”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bloober Team, Piotr Babieno. “Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνεργασία με την Private Division. Η τεχνογνωσία της είναι εκτεταμένη και οι άνθρωποι της είναι επίσης πολύ προσιτοί. Δεν τους αντιλαμβανόμαστε σε μια τυπική σχέση «publisher-developer». μοιάζουν περισσότερο με έναν φίλο που μας δείχνει υποστήριξη ή μας κρατά στη γραμμή όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο”.

Το νέο survival horror IP, το οποίο θα εκδοθεί από την Private Division, βρίσκεται επί του παρόντος σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2025 (το νωρίτερο).

“Είτε συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους developers όπως η Bloober Team, είτε με μικρότερα ανεξάρτητα studio που ξεκινούν νέα projects, προσπαθούμε να συνεργαστούμε με ομάδες που είναι από τις καλύτερες στην τέχνη τους και να τις υποστηρίζουμε στις τολμηρές και δημιουργικές τους φιλοδοξίες”, είπε ο επικεφαλής της Private Division, Michael Worosz. “Είναι συναρπαστικό να μεγαλώνουμε το χαρτοφυλάκιο μας σε ένα νέο είδος προσθέτοντας μία από τις πιο επιτυχημένες ανεξάρτητες ομάδες της Ευρώπης στον ταλαντούχο κατάλογο των development συνεργατών μας “.

Horror fans, rejoice! #BlooberTeam is working on an all-new survival-horror game and @PrivateDivision steps in as the global publisher. It's all in early development and we will share more details about this game in the future.#PrivateDivision #SurvivalHorrorGame pic.twitter.com/Wihor43RWj

Bloober Team (@BlooberTeam) December 14, 2022

The post Νέο survival horror IP ετοιμάζει η Bloober Team appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα