Συλλογή με όλα τα Mega Man Battle Network από την Capcom

Η Capcom ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Mega Man Battle Network Legacy Collection, μια συλλογή που θα περιέχει όλα τα βασικά μέρη της σειράς Battle Network του Mega Man. Αυτά θα βγουν σε δύο μέρη, με τους φίλους του χαρακτήρα να μπορούν να τα αγοράσουν ως ένα πακέτο για PlayStation 4

και Switch, τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά. Η τιμή για τα δύο κομμάτια του πακέτου θα είναι 39.99 δολάρια και 59.99 δολάρια για αυτό που θα περιέχει και τα δύο μαζί. 

Στη συλλογή θα έχουμε δέκα από τα βασικά παιχνίδια της σειράς, τα οποία είναι τα:

Mega Man Battle NetworkMega Man Battle Network 2Mega Man Battle Network 3 WhiteMega Man Battle Network 3 BlueMega Man Battle Network 4 Red SunMega Man Battle Network 4 Blue MoonMega Man Battle Network 5 Team ProtomanMega Man Battle Network 5 Team ColonelMega Man Battle Network 6 Cybeast GregarMega Man Battle Network 6 Cybeast Falzar

Όλοι οι τίτλοι θα έχουν επεξεργαστεί για καλύτερη εικόνα στις κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν. Επίσης, έχει προστεθεί η δυνατότητα για online μάχες με φίλους, απλές μάχες με τον οποιοδήποτε και μάχες σε ένα παγκόσμιο rank. Μέσω αυτών οι φίλοι της σειράς θα μπορούν να ξεκλειδώσουν αποκλειστικά Battle Chips για τους χαρακτήρες τους. Μέσω των online δυνατοτήτων, οι παίκτες θα μπορούν και να ανταλλάξουν τα Battle Chips -για εκείνους που θα θελήσουν να συμπληρώσουν όλη τη συλλογή. Μιλώντας για τα Battle Chips, να προσθέσουμε ότι για πρώτη φορά έρχονται στη Δύση και δεκαπέντε από αυτά που ήταν διαθέσιμα μόνο στην ιαπωνική αγορά -μέσω κάποιων promotional events που είχαν γίνει για τους τίτλους. Τέλος, στη συλλογή θα υπάρχει αρκετό concept art από τη δημιουργία των τίτλων αυτών.

Το Mega Man Battle Network Legacy Collection κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου του επόμενου έτους για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC -μέσω του Steam.

The post Συλλογή με όλα τα Mega Man Battle Network από την Capcom appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα