Το Armored Core VI: Fires of Rubicon θα διαχωριστεί από τα Dark Souls

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο IGN, ο Hidetaka Miyazaki παραχώρησε διάφορες πληροφορίες για τον πρόσφατα ανακοινωμένο τίτλο Armored Core VI, ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι θα απέχει από τη φιλοσοφία των soulsborne.

“Όχι, δεν έχουμε κάνει συνειδητή προσπάθεια να προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε το [Armored Core VI] προς τη φιλοσοφία των soulsborne”., δήλωσε ο Miyazaki.

“Η βασική κατεύθυνσή του [Armored Core VI] μάς οδήγησε στην επιστροφή στο βασικό concept του Armored

Core και των στοιχείων που έκαναν αυτή τη σειρά ξεχωριστή. Θέλαμε λοιπόν να πάρουμε την πτυχή της συναρμολόγησης, συναρμολογώντας και προσαρμόζοντας τo δικό σας mech – το Armor Core σας – και στη συνέχεια να μπορούμε να έχουμε υψηλό επίπεδο ελέγχου του συναρμολογημένου mech. Θέλαμε λοιπόν να πάρουμε αυτές τις δύο βασικές έννοιες και να τις επανεξετάσουμε στο σύγχρονο περιβάλλον μας”.

“Επομένως, δεν ακολουθήσαμε απαραίτητα την ίδια προσέγγιση με το game design και με αυτή τη βασική ιδέα κατά την ανάπτυξη του Armored Core VI”, είπε ο Miyazaki, όταν ρωτήθηκε για το εάν τα “μαθήματα” που πήραν από το Elden Ring εφαρμόστηκαν στον επερχόμενο τίτλο. “Όταν ξεκινήσαμε το reboot της σειράς Armored Core, επικεντρωθήκαμε σε αυτές τις δύο έννοιες που θίξαμε νωρίτερα, αυτή είναι η πτυχή του assemble και η πτυχή του piloting. Οπότε νιώθω ότι ήταν μια πολύ διαφορετική προσέγγιση”.

Εάν ενδιαφέρεστε για το Armored Core VI: Fires of Rubicon, θα συνιστούσαμε να διαβάσετε την πλήρη (και εκτενή) συνέντευξη στο IGN εδώ.

Το Armored Core VI: Fires of Rubicon αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One εντός του 2023.

The post Το Armored Core VI: Fires of Rubicon θα διαχωριστεί από τα Dark Souls appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα