Το Ratchet & Clank: Rift Apart έρχεται στα PC

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε μέσω του blog του PlayStation, πως το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει για υπολογιστές στις 26 Ιουλίου.

Στη μεταφορά του τίτλου θα προστεθεί και μια σειρά από αναβαθμίσεις. Σύμφωνα με τον Julian Huijbregts, υπεύθυνο της online κοινότητας

της Nixxes Software: “Η έκδοση PC του Ratchet & Clank: Rift Apart διαθέτει ray-traced αντανακλάσεις με διάφορα επίπεδα ποιότητας και ray-traced σκιές για φυσικό φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους“.

“Γνωρίζουμε ότι πολλοί παίκτες PC απολαμβάνουν να παίζουν σε οθόνες υπερ-ευρείας οθόνης. Για αυτούς, προσθέσαμε υποστήριξη για αναλύσεις 21:9, 32:9 έως και 48:9. Τόσο το gameplay όσο και οι cutscenes είναι βελτιστοποιημένες για οθόνες υπερδιάστασης. Αυτό είναι εφικτό χάρη στους developers μας, οι οποίοι ανέλυσαν το παιχνίδι και προσάρμοσαν όλες τις κινηματογραφικές σκηνές για να διασφαλίσουν τη συμβατότητα με τις πανοραμικές αναλογίες“.

“Η μεταφορά του Ratchet & Clank: Rift Apart” σε υπολογιστές προσφέρει πλήρη υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου με προσαρμόσιμο έλεγχο. Τα χειριστήρια υποστηρίζονται επίσης πλήρως και όταν χρησιμοποιείτε χειριστήριο DualSense σε ενσύρματη σύνδεση, μπορείτε να νιώσετε τις ενέργειες σας στο παιχνίδι να ζωντανεύουν στα χέρια σας μέσω της απτικής ανάδρασης και τα δυναμικά εφέ ενεργοποίησης“.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart κυκλοφόρησε αρχικά για το PS5 τον Ιούνιο του 2021.

The post Το Ratchet & Clank: Rift Apart έρχεται στα PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα