Νέες πληροφορίες για το Phantom Blade Zero

Η S-GAME, η κινεζική ομάδα ανάπτυξης πίσω από το -πρόσφατα ανακοινωμένο– Phantom Blade Zero, μοιράστηκε -κατά τη διάρκεια ενός Q&A που πραγματοποιήθηκε στο Discord- τη συνολική διάρκεια της κύριας ιστορίας του παιχνιδιού καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay.

Όσον αφορά τη διάρκεια της κύριας ιστορίας του Phantom Blade Zero, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι για την ολοκλήρωσή της θα χρειάζονται περίπου 30 έως 40 ώρες. Επιπλέον, ενημέρωσε το κοινό πως υπάρχουν αρκετές δευτερεύουσες αποστολές, καθώς και ένα πλούσιο endgame περιεχόμενο

που θα ξεκλειδώνεται μετά την ολοκλήρωση της κύριας ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων multiplayer dungeons, ενός boss rush mode, rogue-like modes και πολλών άλλων.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αυθεντικότητα του gameplay που παρουσιάστηκε στο trailer του PlayStation Showcase, η S-GAME δήλωσε ότι οι σκηνές δράσης που εμφανίζονται στο trailer περιλαμβάνουν μάχες που έχουν καταγραφεί in-engine. Ωστόσο, για τους σκοπούς του τρέιλερ, το στούντιο χρησιμοποίησε μια πιο “κινηματογραφική” κάμερα και όρισε συγκεκριμένες γωνίες. Τονίστηκε πως στο πραγματικό παιχνίδι η μάχη θα έχει μια πιο σταθερή κάμερα με μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Η δράση θα φαίνεται πολύ πιο ξεκάθαρη, αν και ίσως να είναι λιγότερο εντυπωσιακή σε σχέση με το τρέιλερ, προκειμένου να μην προκαλεί ζαλάδα.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του κόσμου του παιχνιδιού, η εταιρεία δήλωσε ότι το παιχνίδι διαθέτει έναν ημι-ανοιχτό χάρτη στον οποίο θα εξελίσσεται η ιστορία του αντί για μια γραμμική ιστορία. Ο χάρτης δεν θα απαιτεί να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις. Ταυτόχρονά όμως θα προσφέρει πολλαπλά μονοπάτια και ενσωματώνει κάποια στοιχεία ανοιχτού κόσμου στον σχεδιασμό του.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η S-GAMES δήλωσε ότι προς το παρόν δεν είναι σε θέση να δώσει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την κυκλοφορία του. Η αρχική ιδέα για το Phantom Blade Zero γράφτηκε και σχεδιάστηκε το 2017, αλλά η πραγματική ανάπτυξη ξεκίνησε στις αρχές του 2022 με μια μικρή ομάδα 2-3 βασικών μελών. Η S-GAME διευκρίνισε επίσης ότι επί του παρόντος δεν έχει συμφωνίες αποκλειστικότητας με κανέναν από τους κατασκευαστές κονσολών και ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι ταυτόχρονα σε πολλές πλατφόρμες.

The post Νέες πληροφορίες για το Phantom Blade Zero appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα