Η Konami προχωρά σε αναδιάρθρωση των τομέων παραγωγής της

Με επίσημη ανακοίνωσή της, μέσα από το site της, η Konami γνωστοποίησε μια επικείμενη διάλυση και εκ νέου εσωτερική αναδιάρθρωση στους τομείς παραγωγής της.
‘Όπως αναφέρεται στο κείμενο, που δημοσιεύθηκε στα ιαπωνικά και αγγλικά ,η αναδόμηση, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου, είναι η απάντηση της εταιρείας στην

“ταχέως μεταλλασσόμενη αγορά που την περιβάλλει”, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι το μέλλον του game-developing τμήματος του ιαπωνικού κολοσσού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η εν λόγω αναδιάρθρωση, όπως φαίνεται, αφορά και εσωτερικές ανακατατάξεις προσωπικού, με την εταιρεία να δημοσιεύει μαζί με την, εν λόγω ανακοίνωση και λίστες με μετακινήσεις προσωπικού σε διαφορετικά τμήματα, ενώ δεν λείπουν και προσλήψεις, με τον διορισμό ενός νέου executive officer.

Εδώ, πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι η Konami, παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό, εκτός των συνόρων της Ιαπωνίας, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολυποίκιλους τομείς παραγωγής, από κάρτες μέχρι coin-op machines, με τον τομέα των videogames να αποτελεί ένα μόνο ένα κομμάτι του συνόλου των business units της.

The post Η Konami προχωρά σε αναδιάρθρωση των τομέων παραγωγής της appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα