Το Pokémon Bank θα μείνει ανοιχτό και μετά το τέλος του eShop

Εχθές μάθαμε ότι η Nintendo θα προχωρήσει σε κλείσιμο των δύο eShops της, σε Wii U και 3DS μέσα στο 2023. Η ανακοίνωση μιλούσε και για τον τερματισμό και των όποιων αγορών μέσα σε εφαρμογές των κονσολών αυτών. Έτσι δημιουργήθηκε η απορία τι θα γίνει με το Pokémon Bank, καθώς αρκετοί είναι οι αυτοί που ακόμα παίζουν τα Pokémon παιχνίδια των 3DS.

Το Pokémon Bank είναι μια εφαρμογή του 3DS που επιτρέπει την ανταλλαγή Pokémon

από έναν χρήστη στα διάφορα παιχνίδια της σειράς που υπάρχουν στην κονσόλα. Η εφαρμογή, έναντι 4.99€ το χρόνο, επιτρέπει να έχετε μέσα στα κουτιά της μέχρι και 3.000 Pokémon και να τα μεταφέρετε μεταξύ των παιχνιδιών σας.

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό λογαριασμό της The Pokémon Company στο Twitter και το pokemon.com η εφαρμογή αυτή από τον Μάρτιο του 2023 θα είναι δωρεάν για όλους. Το περίεργο εδώ είναι ότι με το κλείσιμο του eShop για τα 3DS δεν θα μπορείτε μετά αυτόν το μήνα να κατεβάσετε την εφαρμογή. Όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να το κάνετε πριν. Επίσης να αναφέρουμε ότι στη διαδικασία μεταφοράς των πλασμάτων σας, χρειάζεστε και την εφαρμογή Poké Transporter, οπότε θα πρέπει και αυτή να γίνει download πριν τον τερματισμό του eShop

Μετά θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας τα Pokémon σας και στο Pokémon ΗΟΜΕ, το οποίο θα συνεχίσει με το μοντέλο που ήδη υπάρχει για το Premium πακέτο του στα 2.99€ για ένα μήνα, 4.99€ για τρεις και 15.99€ για έναν χρόνο. Να τονίσουμε ότι θα πρέπει να έχετε το Premium πακέτο αν θέλετε να μεταφέρετε Pokémon από το Bank στο HOME.

Ούτε το tweet, ούτε το επίσημο site αναφέρουν πότε θα γίνει ο οριστικός τερματισμός και αυτής της εφαρμογής. Οπότε καλό θα ήταν αν θέλετε τα τερατάκια σας μαζί σας στα καινούργια παιχνίδια της σειράς, να κάνετε κάτι άμεσα.

The post Το Pokémon Bank θα μείνει ανοιχτό και μετά το τέλος του eShop appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα