Μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του SpellForce III Reforced

Οι THQ Nordic και Grimlore Games ανακοίνωσαν ότι το SpellForce III Reforced θα χρειαστεί λίγο επιπλέον χρόνο ανάπτυξης, μεταφέροντας την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου από τον Μάρτιο στον Ιούνιο του 2022. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που έχουμε αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης της βελτιωμένης έκδοσης του SpellForce III.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο επιπλέον χρόνος θα διασφαλίσει

ότι «ο τίτλος θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν κυκλοφορήσει», επιτρέποντας στην Grimlore Games να εφαρμόσει περαιτέρω γυάλισμα στο υβριδικό RPG/RTS.

Το SpellForce III Reforced θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 7 Ιουνίου, στην τιμή των €39,99, μαζί με δύο expansions – τα “Soul Harvest” και “Fallen God”- τα οποία θα είναι διαθέσιμα έναντι €19,99 το καθένα. Τα δυο DLC expansions του SpellForce 3 Reforced θα προσφέρουν περισσότερες από 30 ώρες single-player campaign gameplay, καθώς και νέες μονάδες και πολλά άλλα. Εναλλακτικά, όσοι επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν το βασικό παιχνίδι και τα δύο expansions με την αγορά της SpellForce III Reforced Complete Edition έναντι €59,99.

The post Μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του SpellForce III Reforced appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα