Ίδρυση νέου gaming στούντιο από πρώην developers των Witcher 3 και Cyberpunk 2077

Την ίδρυση ενός νέου gaming στούντιο γνωστοποίησαν πρώην developers των The Witcher 3: Wild Hunt και Cyberpunk 2077.

Όπως έγινε γνωστό, το νεοϊδρυθέν στούντιο θα ονομάζεται “Rebel Wolves” και θα ηγείται από τον Konrad Tomaszkiewicz (CEO), ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία και στην ανάπτυξη του The Witcher 3: Wild

Hunt. Το Rebel Wolves έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται επάνω στο πρώτο του project, που θα αποτελέσει ένα RPG παραγωγής AAA σε story-driven και dark fantasy ύφος.

Το συγκεκριμένο project αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 και προορίζεται για “κονσόλες νέας γενιάς και υπολογιστές”. Μάλιστα, θα είναι ο πρώτος τίτλος από ένα ήδη προγραμματισμένο saga, που σκοπεύει να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει το νέο στούντιο στο μέλλον.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Rebel Wolves: “Είμαστε βετεράνοι του κλάδου, αλλά διψάμε για περισσότερα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε καταπληκτικούς εικονικούς κόσμους, γεμάτους με δυνατά συναισθήματα και μοναδικές εμπειρίες. Πάνω από όλα, θέλουμε να μοιραστούμε το απεριόριστο πάθος μας για τα βιντεοπαιχνίδια. Ξέρουμε τι αγαπούν οι παίκτες, γιατί είμαστε και οι ίδιοι παίκτες.”

Σύμφωνα με τη νέα ομάδα, το όραμα της με το Rebel Wolves έχει δισδιάστατη υπόσταση. Κατά πρώτων, στοχεύουν στην δημιουργία ενός στούντιο όπου οι developers θα μπορούν να θριαμβεύσουν, ενωμένοι με έναν κοινό στόχο και μία αίσθηση συντροφικότητας. Ως απόρροια αυτού, προβλέπεται η εξέλιξη ολόκληρου του RPG genre με τις μελλοντικές τους “ποιοτικές και καινοτόμες κυκλοφορίες”.

The post Ίδρυση νέου gaming στούντιο από πρώην developers των Witcher 3 και Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα