Το PAC-MAN γιορτάζει τα 42 χρόνια ζωής του

Ο PAC-MAN, ο αγαπημένος χαρακτήρας-κυνηγός φαντασμάτων και μια από τις πιο διάσημες φιγούρες της βιομηχανίας των video games, κλείνει τα 42 χρόνια φέτος και η Bandai Namco αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός με πολλές εκδηλώσεις.

Πρώτα έχουμε τη διάθεση του νέου, επίσημου theme song του PAC-MAN, το οποίο μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

Η Bandai Namco

συνεργάζεται επίσης με την Epic Games για ένα crossover event στο Fortnite, με διάφορα αντικείμενα με θέμα το PAC-MAN να έρχονται στον Battle Royale τίτλο στις 2 Ιουνίου. Έπειτα θα έχουμε τη διάθεση του PAC-MAN Museum+ για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC αργότερα αυτόν τον μήνα, στις 27 Μαΐου 2022. Το PAC-MAN Museum+ αποτελεί μια συλλογή που θα συγκεντρώνει δεκατέσσερις τίτλους PAC-MAN, παλιούς και νέους, σε ένα πακέτο, μαζί με online leaderboards για σύγκριση βαθμολογιών.

Θα υπάρχει η δυνατότητα να κερδηθούν επίσης κέρματα στους τίτλους με βάση τα achievements/ trophies μας, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσουμε μια εικονική arcade καμπίνα σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

Τέλος, η Bandai Namco διοργανώνει επίσης μια «PAC-MAN κλήρωση γενεθλίων», με πέντε νικητές να μπορούν να πάρουν στα χέρια τους μια συλλογή αντικειμένων, όπως ένα Tamagotchi, ένα αντίγραφο του PAC-MAN Museum+, ένα collector’s set, ακόμη και μια arcade καμπίνα.

The post Το PAC-MAN γιορτάζει τα 42 χρόνια ζωής του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα