Νέο gameplay από το Battlefield 2042

Το Battlefield 2042 είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από την επίσημη κυκλοφορία του και η EA έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον τίτλο, παρουσιάζοντας στο κοινό τρεις από τους ποικίλους multiplayer χάρτες του.

Οι τρεις χάρτες αφορούν μερικές όμορφες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο – την Αίγυπτο, την Ανταρκτική και την Ινδία – με τον καθένα να έχει τα δικά του μοναδικά points of interest, choke points και στυλ

μάχης. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες για κάθε χάρτη και να τους “δείτε σε δράση”.

Renewal

Ένα εκλεκτικό τοπίο σε μια αιγυπτιακή έρημο με έναν ηλιακό ηλεκτρικό σταθμό στη μία πλευρά και μια καταπράσινη ερευνητική εγκατάσταση στην άλλη. Διαθέτει ένα τείχος μεταξύ των δύο περιοχών με διάφορα σημεία εισόδου, συμπεριλαμβανομένου ενός choke point μέσω του συχνά αμφισβητούμενου Entry Checkpoint στο Conquest στη μέση του χάρτη. Οι παίκτες θα πρέπει επίσης να είναι προετοιμασμένοι για μάχες σε κοντινή απόσταση σε αυτές τις περιοχές καθώς και στα δύο κτίρια που βρίσκονται εντός του χάρτη.

Breakaway

Τοποθετημένο στην Ανταρκτική, περιλαμβάνει μια Offshore Platform στα ανοικτά της παγωμένης ακτής, καθώς και ένα Outlook Station που βρίσκεται ψηλά, πάνω από το πεδίο της μάχης, καθιστώντας το κομβικό σημείο για αερομαχίες. Στα “σπασμένα μονοπάτια“ του Παγετώνα, οι παίκτες θα παλεύουν μέσα και πάνω στις παγωμένες κορυφογραμμές που συνδέονται με zip lines και γέφυρες από σχοινιά, όπου η γρήγορη χρήση ενός αλεξίπτωτου θα μπορούσε να είναι η διαφορά μεταξύ ζωής ή θανάτου.

Discarded

Θα διαθέτει ένα πλημμυρισμένο χωριό κατά μήκος της δυτικής ακτής της Ινδίας, ένα αποσυναρμολογημένο κύτος και ένα Colossus Ship για εξερεύνηση. Αυτός ο χάρτης διαθέτει πολλές σημεία για cover καλύψεις και μάχες από πολύ κοντινή απόσταση. Το Colossus Ship θα επιτρέπει στους παίκτες να πολεμούν μέσα του ενώ αερόπλοια επιτίθενται από ψηλά και tanks χτυπούν το κύτος του. Με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, οι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση καθώς η απειλή ενός ανεμοστρόβιλου θα μπορούσε να χτυπήσει τον χάρτη ανά πάσα στιγμή.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 19 Νοεμβρίου 2021.

The post Νέο gameplay από το Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα