Το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga μπήκε με δύναμη στην αγορά – UK Retail Charts 9 Απριλίου 2022

Δυναμικά ξεκίνησε την πορεία του στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νέος τίτλος βρέθηκε απευθείας στο No. 1, καθώς και στη δεύτερη θέση των τίτλων με τις γρηγορότερες retail πωλήσεις στη χώρα, πίσω από το Pokémon Legends: Arceus και μπροστά από τα Horizon Forbidden West και Elden Ring.

Το 31% των πωλήσεών του καταγράφηκαν στο PlayStation 5, το 26% στο Nintendo Switch, το 23% στο Xbox και το 20% στο PlayStation 4.

To Kirby and The Forgotten Land έπεσε στο No. 2, με μείωση μόλις 24% μέσα σε επτά ημέρες, με το FIFA 22 να καταλήγει στο No. 3, το Pokémon Legends: Arceus στο No. 4 και το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 5. Η υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώθηκε από τα Elden Ring στο No. 6, το Gran Turismo 7 στο No. 7, το Animal Crossing: New Horizons στο No. 8, το WWE 2K22 στο No. 9 και το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

LEGO Star Wars: The Skywalker SagaKirby and The Forgotten LandFIFA 22Pokémon Legends: ArceusMario Kart 8: DeluxeElden RingGran Turismo 7Animal Crossing: New HorizonsWWE 2K22Minecraft

The post Το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga μπήκε με δύναμη στην αγορά – UK Retail Charts 9 Απριλίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα