The Witcher 3 – Νέα αναβολή για τη next-gen έκδοση

Η CD Projekt RED γνωστοποίησε την καθυστέρηση της next-gen έκδοσης για το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κάποια απροσδιόριστη χρονική στιγμή στο μέλλον.

Η εν λόγω έκδοση επρόκειτο να κυκλοφορήσει για PlayStation

5 και Xbox Series X/S την περασμένη χρονιά. Με ανακοίνωσή της, όμως, η CD Projekt RED μετέφερε την διάθεση του τίτλου για το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Ωστόσο, φαίνεται ότι το next-gen ταξίδι του Geralt δεν θα προλάβει το προηγουμένως προγραμματισμένο παράθυρο κυκλοφορίας. Δυστυχώς, για τους φίλους της σειράς που ανυπομονούσαν για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, δεν δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

“Αποφασίσαμε να αναθέσουμε στην εσωτερική ομάδα ανάπτυξης, να διεξάγει τις υπόλοιπες εργασίες για την next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt”, αναφέρει η CD Projekt RED στην ανακοίνωσή της. “Αξιολογούμε αυτήν τη στιγμή το εύρος της δουλειάς που πρέπει να γίνει και επομένως πρέπει να αναβάλουμε την κυκλοφορία του δευτέρου τριμήνου μέχρι νεωτέρας. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Θυμίζουμε πως το ρωσικό στούντιο Saber Interactive ήταν υπεύθυνο για την ανάπτυξη της έκδοσης για τη νέα γενιά κονσολών. Η Saber Interactive είχε επίσης συνεργαστεί με την CD Projekt RED επάνω στο port του τίτλου για το Nintendo Switch. Φήμες αναφέρουν ότι η διακοπή της συνεργασίας οφείλεται στην απόφαση της πολωνικής εταιρείας να αποκοπεί από οτιδήποτε σχετίζεται με τη Ρωσία και τα πρόσφατα γεγονότα. Ευελπιστούμε, πάντως, πως και αυτή η αναβολή δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό.

We have decided to have our in-house development team conduct the remaining work on the next-gen version of The Witcher 3: Wild Hunt. We are currently evaluating the scope of work to be done and thus have to postpone Q2 release until further notice. 1/2

The Witcher (@witchergame) April 13, 2022

We'll update you as soon as we can. Thank you for your understanding. 2/2

The Witcher (@witchergame) April 13, 2022

The post The Witcher 3 – Νέα αναβολή για τη next-gen έκδοση appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα