Το Final Fantasy XVI θα δείχνει τη δύναμη του PlayStation 5

Το Final Fantasy XVI, ο επόμενος και άκρως αναμενόμενος τίτλος στη μακροχρόνια σειρά της Square Enix, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στα τέλη του Ιουνίου 2023, θα δείξει τη δύναμη της κονσόλας από τη Sony, δήλωσε πρόσφατα ο producer του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας κατά

τη διάρκεια του τελευταίου Final Fantasy XIV Letter from the Producer livestream πριν από μερικές μέρες, όπως μεταφράστηκε από τον Genki, o Naoki Yoshida μίλησε σε συντομία για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, λέγοντας ότι θα δείξει τη δύναμη της κονσόλας PlayStation 5. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι το πρόσφατο trailer, με τον τίτλο Revenge, είναι εξ ολοκλήρου σε πραγματικό χρόνο.

Yoshi-P says that the Final Fantasy XVI “Revenge” trailer is all real-time & that the game will show the power of the PS5! #FF16

“It’s all real-time rendering (the latest trailer) No loading! It’s become a game that is like, ‘Look at the power of the PS5!’” – Naoki Yoshida pic.twitter.com/aLtYCpMWjP

— Genki (@Genki_JPN) December 24, 2022

Τέλος, πριν από λίγες ώρες η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα νέο art του Final Fantasy XVI μέσω του επίσημου λογαριασμού του τίτλου στο Twitter, επιβεβαιώνοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν σύντομα ως προετοιμασία για την κυκλοφορία του, τον ερχόμενο Ιούνιο.

2022年も残りわずかとなりました。
今年もたくさんの応援とご期待をお寄せいただき、ありがとうございました!

来年は、2023年6月22日の発売に向けて、さらに多くの情報を皆様にお届けできるよう準備を進めています。

2023年も、 #FF16 の展開をどうぞお楽しみに! pic.twitter.com/Q2fohP0BUC

FINAL FANTASY XVI (@FF16_JP) December 26, 2022

Το Final Fanatsy XVI θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου για PlayStation 5. Να σημειώσουμε ότι θα αποτελεί μια αποκλειστική κυκλοφορία έξι μηνών για το PlayStation 5, οπότε θα κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες πλατφόρμες κάποια στιγμή.

The post Το Final Fantasy XVI θα δείχνει τη δύναμη του PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα