Τα καλύτερα παιχνίδια του 2022 | Ψηφοφορία Αναγνωστών

Mε την υστερία του covid πλέον να μένει πίσω, ο περίσσιος χρόνος για ξεκαθάρισμα του backlog δείχνει να έφτασε στο τέλος του και ο κάθε κατεργάρης να έχει επιστρέψει στον πάγκο του. Επιλεκτικές επιλογές μόνο πίσω από την κάθε αγορά και στρατηγικός σχεδιασμός για να καταφέρουμε ξανά να βρούμε λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουμε ένα παιχνίδι.

Από την άλλη, με ολοένα και περισσότερα παιχνίδια να γίνονται ακριβότερα, τις ετήσιες εκπτώσεις να είναι σημαντικά μικρότερες από πέρσι και, κυρίως, την τιμή του ηλεκτρικού

ρεύματος να έχει πάει στη στρατόσφαιρα, το gaming για το 2022 | Ψηφοφορία Αναγνωστώνέγινε πολύ ακριβότερο σπορ απ’ ό,τι ήταν μέχρι πρότινος, και η κατάσταση δείχνει ότι θα γίνει εκθετικά χειρότερη μέχρι να καλυτερεύσει και πάλι.

Ωστόσο, ένα πιο περιορισμένο budget και λιγότερος χρόνος, μπορεί να μη μας αφήνει να παίξουμε όλα όσα θα θέλαμε αλλά μας επιτρέπει και να γίνουμε πολύ πιο επιλεκτικοί στις επιλογές μας (και να μην αγοράζουμε τόσο pre-order τυφλοσούρτη) αλλά και να ευχαριστιόμαστε περισσότερο αυτά που αποκτήσαμε, σαν τα «παλιά τα χρόνια» που αγοράζαμε 1-2 παιχνίδια τον χρόνο και λέγαμε και ευχαριστώ! Αφήστε δε που για άλλη μια χρονιά άπειρα παιχνίδια έφαγαν και πάλι delay για το 2023, με το Xbox ειδικά να διανύει μία από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία του από AAA first party.

Για όσους όμως βρήκαν το χρήμα, τον χρόνο και τη διάθεση, το 2022 μοίρασε πλούσιο για όλα τα γούστα. Μπορεί πολλά να καθυστέρησαν αλλά πολύ περισσότερα κυκλοφόρησαν, εντυπωσίασαν και έκλεψαν καρδιές. Και με τις τρεις κονσόλες να πηγαίνουν εξαιρετικά σε πωλήσεις για μια ακόμα χρονιά, το gaming δείχνει ότι όχι μόνο επιβιώνει, αλλά και πως ακμάζει ακόμα με ραγδαίους ρυθμούς!

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, 8η σε σειρά, το GameOver επιστρέφει με μεγαλύτερο και πληρέστερο poll αναγνωστών στο ελληνικό (και μη;) διαδίκτυο, κομμένο και ραμμένο στα φετινά δεδομένα και με ανοιχτή πρόσκληση προς εσάς, το κοινό μας, να μας πείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια για το έτος που πέρασε αλλά και τις ελπίδες σας για το μέλλον!

Και φυσικά, GameOver poll δίχως δωράκια δεν γίνεται. Για αυτό σας ετοιμάσαμε πλούσια δώρα για το Poll. Το μόνο που χρειάζεται για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό είναι, αφού ολοκληρώσετε το Poll, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην τελευταία σελίδα του.

Η ψηφοφορία ξεκινά την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 και λήγει την Κυριακή 8 Ιανουαριου 2023 στις 23:59. Μετά τη λήξη της θα ακολουθήσει ένα μεγάλο άρθρο με τους νικητές της κάθε κατηγορίας αλλά και την ανακοίνωση των τυχερών αναγνωστών που θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 2022

The post Τα καλύτερα παιχνίδια του 2022 | Ψηφοφορία Αναγνωστών appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα