Από τον Φεβρουάριο σε early access το Battalion 1944

Η επιστροφή των old-school, multiplayer FPS.

Μέσα από μία ανακοίνωσή της η Bulkhead Interactive αποκάλυψε πως το Battalion 1944 θα είναι διαθέσιμο από την 1η Φεβρουαρίου 2018, μέσω του early access προγράμματος τους Steam. Η τιμή του τίτλου ανέρχεται στα €14.99 για την αγορά της Ευρώπης ενώ στις 20 και 21 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί μία κλειστή beta, με όσους συμμετέχουν σε αυτή να έχουν το δικαίωμα να δημιουργήσουν

βίντεο ή να κάνουν livestream το παιχνίδι.

Όσον αφορά το Battalion, θυμίζουμε πως πρόκειται για ένα αποκλειστικά multiplayer first-person shooter παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του μέσω του kickstarter και αναπτύσσεται εδώ και χρόνια από την Bulkhead Interactive, με την Square Enix να είναι υπεύθυνη για την έκδοσή του. Η ομάδα ανάπτυξης έχει δηλώσει πως λατρεύει τα κλασικά competitive shooters Β' Παγκοσμίου Πολέμου και πολλά μέλη της είναι βετεράνοι παίκτες των Call of Duty 2, Call of Duty 4 Promod, Enemy Territory, Counter Strike και άλλων παρόμοιων τίτλων. Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου τέτοιου τίτλου με απλούς μηχανισμούς και ομαλό-γρήγορο gameplay, καθώς τα μέλη της θεωρούν πως οι δημιουργοί ΑΑΑ παιχνιδιών έχουν ξεφύγει από αυτές τις αρχές.

Η Bulkhead υποστηρίζει πως ο τίτλος της θα βελτιώνεται συνεχώς με μόνο στόχο την ικανοποίηση των competitive -και όχι- μόνο παικτών. Αξίζει να σημειωθεί πως το Battalion 1944 θα αφορά μάχες 5vs5 σε κλειστούς χάρτες, σε modes όπως τα Team Deathmatch, Domination και Capture The Flag, τόσο σε casual όσο και σε competitive περιβάλλον, ενώ θα υπάρχει dedicated server browser με υποστήριξη και για LAN servers.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία για τη κυκλοφορία του τίτλου σε PlayStation 4 και Xbox One.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα