Το Creedfall έρχεται σε PlayStation 5 & Xbox Series X|S

Οι Focus Home Interactive και Spiders γνωστοποίησαν πως η μετάβαση του Greedfall σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S αναμένεται να πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα εντός του τρέχοντος μήνα.

Ο λόγος για την Greedfall: Gold Edition, η οποία αποτελεί μία βελτιστοποιημένη έκδοση του παιχνιδιού, προσφέροντας

ενισχυμένη απόδοση για τις νεότερες κονσόλες. Μάλιστα, πέραν του βασικού τίτλου θα περιλαμβάνει επιπλέον και το νέο expansion, που θα φέρει την ονομασία “The De Vespe Conspiracy”. Παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης, το εν λόγω expansion θα διατίθεται και αυτόνομα για αγορά στις υπόλοιπες υποστηριζόμενες πλατφόρμες του παιχνιδιού -PS4, Xbox One & PC- και θα κοστίζει €6.99.

Στο νέο The De Vespe Conspiracy, ο παίκτης καλείται να ταξιδέψει σε μία ανεξερεύνητη περιοχή του Teer Fradee, “υφαίνοντας” την ιστορία του ανάλογα με τις δικές του συμμαχικές και εχθρικές αποφάσεις, καθώς ολοκληρώνει στόχους και αποστολές αναζήτησης στον εν λόγω “ζωντανό και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο”.

Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι περιηγείται σε έναν κόσμο που κυριαρχεί το ψέμα, η χειραγώγηση και η μυστικότητα, εξερευνώντας μία άγνωστη περιοχή του νησιού, καθώς ανακαλύπτει ότι μία διεφθαρμένη συνωμοσία απειλεί την ισορροπία ισχύος.

Η Greedfall: Gold Edition θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού σε PS4 & Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τη νέα έκδοσή του, καθώς επίσης και να μεταφέρουν την in-game πρόοδό τους μεταξύ κοινής οικογένειας συστημάτων.

The post Το Creedfall έρχεται σε PlayStation 5 & Xbox Series X|S appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα