Το νέο Space Jam έρχεται και στα videogames

Οι απανταχού λάτρεις της «πορτοκαλί θεάς» και δη οι φίλοι του superstar μπασκετμπολίστα Lebron James, θα χαρούν να μάθουν ότι το Space Jam: A New Legacy, το κινηματογραφικό sequel της δημοφιλούς μπασκετικής κωμωδίας των 90s, θα έχει το δικό του videogame tie-in. To Space Jam:

A New Legacy – The Game, όπως θα λέγεται επίσημα το παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως τμήμα του προγράμματος Xbox Game Pass Ultimate Perks την 1η Ιουλίου, ενώ ένα δεκαπενθήμερο μετά θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν για όλους μέσω του καταστήματος της Microsoft.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Digital Eclipse, έχει beat’em up φύση και τα γραφικά του θα έχουν pixelated μορφή, ως φόρο τιμής στην 90s δεκαετία που κυκλοφόρησε το αρχικό Space Jam. Στο trailer, που δημοσιεύθηκε στο επίσημο YouTube κανάλι του Xbox, πέραν του Lebron James, του πρωταγωνιστή της ταινίας, την εμφάνισή τους κάνουν και οι γνωστοί χαρακτήρες από το σύμπαν των  Looney Toons, Bugs και Lola Bunny.

Παράλληλα με τα παραπάνω, το Xbox , σε συνεργασία με την Warner Bros, προχωρά σε ακόμα μια προωθητική κίνηση για την ταινία, κυκλοφορώντας τρεις Space Jam-themed εκδόσεις του χειριστηρίου της κονσόλας, με αναφορές στο επερχόμενο φίλμ. Μια στα μπλέ-πορτοκαλί χρώματα της Tune Squad, μια στα μαύρα-μωβ της αντίπαλης Goon Squad και μια μαύρη-μπλε εμπνευσμένη από τον φανταστικό ψηφιακό κόσμο Warner 3,000 Entertainment Server-verse.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αντίστοιχα trailers:

The post Το νέο Space Jam έρχεται και στα videogames appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα