Το Stadia (επιτέλους) σε Chromecast και Android TVs

Μια σημαντική, αν και ιδιαίτερα αργοπορημένη, εξέλιξη προέκυψε, προ ολίγων ωρών, σχετικά την gaming συνδρομητική υπηρεσία της Google, το Google Stadia . Ο λόγος είναι η προσθήκη του Stadia σε Google TV μέσω Chromecast και σε Android τηλεοράσεις μέσω Play Store.

Παρά

τις αρχικές υποσχέσεις της Google για την πρωτοκαθεδρία της υπηρεσίας της στο μέλλον του cloud gaming, από τον περασμένο χρόνο όπου και πρώτο-κυκλοφόρησε, το Stadia δεν είχε γίνει διαθέσιμο μέχρι σήμερα ούτε στο Google TV, την online υπηρεσία της Google για streaming, προσβάσιμη μέσω του περιφερειακού Chromecast, ούτε στα ψηφιακά καταστήματα Play Store των τηλεοράσεων με λογισμικό Android.

Ωστόσο, η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα, με τη διαδικασία να είναι ιδιαιτέρως απλή και να απαιτεί, πέραν του download της εφαρμογής, ένα log in στο λογαριασμό και ένα pairing του οποιουδήποτε συμβατού controller με την τηλεόραση. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες Chromecast και χρήστες του Google TV λαμβάνουν εκπτωτικό κωδικό της τάξεως του 50% για την αγορά του Stadia controller, ως εορτασμό για την επέκταση της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά, η δυνατότητα για browsing  και αγορά νέων παιχνιδιών μέσω της εφαρμογής δεν είναι ακόμα δυνατή.

The post Το Stadia (επιτέλους) σε Chromecast και Android TVs appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα