Στοιχεία για το Heading Out της Serious Sim

Έχοντας ως επιρροή διαφορές κλασικές road movies, όπως οι Vanishing Point, Duel, Two-Lane Blacktop και Thelma & Louise (και πιθανώς λίγο από Dirty Mary και Crazy Larry), το Heading Out είναι ένας racing τίτλος που βασίζεται στην αφήγηση, κατά τη διάρκεια του οποίου θα είμαστε σε θέση να διασχίσουμε μια “μονοχρωματική Αμερική” πίσω από το

τιμόνι ενός muscle car. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η Serious Sim, ένα studio ανάπτυξης με έδρα την Πολωνία.

Το Heading Out θα μας κάνει να “ξεγελάσουμε” την αστυνομία, να λάβουμε μέρος σε παράνομους αγώνες δρόμου ή απλώς να απορροφηθούμε από τα αξιοθέατα και τους ήχους του ανοιχτού δρόμου, όπως απέραντες πεδιάδες και ορεινές διαδρομές.

“Το Heading Out είναι ένα παιχνίδι για όσους λαχταρούν την ελευθερία, τον χώρο και την ταχύτητα”, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Έχοντας μια roguelike δομή, κάθε διαδρομή στο Heading Out θα είναι “ριζικά διαφορετική κάθε φορά” -σύμφωνα με τον δημιουργό του- έχοντας την ελευθερία να καθορίζουμε τον δικό μας προορισμό και τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε για να φτάσουμε εκεί. Στην πορεία θα πρέπει να φροντίζουμε την κατάσταση του αυτοκινήτου μας, τα καύσιμα και τα χρήματα που απαιτούνται για να συνεχίσουμε.

Περισσότερα από 100 μοναδικά events θα εμφανίζονται ως σύντομα comics, τα περισσότερα από τα οποία θα καταλήγουν σε μια σημαντική επιλογή με συνέπειες που μπορούν να επηρεάσουν το ταξίδι μας. Μπορούμε να βρεθούμε μπλεγμένοι μέσα σε ένα καυγά, να μοιραστούμε τα καύσιμα μας με έναν ξένο, ή να καλέσουμε έναν παλιό φίλο, για παράδειγμα. Με την αφήγηση του ταξιδιού μας να γίνεται μέσω του ραδιοφώνου, με σχόλια για τις ενέργειές μας που παρέχονται από ειλικρινείς οικοδεσπότες.

Το Heading Out θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στα τέλη του 2022.

The post Στοιχεία για το Heading Out της Serious Sim appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα