Τι κρύβει στο μανίκι της η Take-Two;

Η Take-Two Interactive, η μητρική εταιρεία των 2K, Rockstar και Private Division, έχει τρία μη ανακοινωμένα remaster ή remake παλαιότερων τίτλων της στα σκαριά.

Οι τρεις μυστηριώδεις τίτλοι “αποκαλύφθηκαν” μέσα από την πιο πρόσφατη παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Take-Two. Στην ενότητα που εξετάζει τον σχεδιασμό  ανάπτυξης για το οικονομικό έτος 2022, η Take-Two παραθέτει έξι «νέες επαναλήψεις τίτλων που είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως». Τρεις από αυτές είναι ήδη γνωστές οντότητες – GTA V:

Expanded and Enhanced για Xbox Series X/S και PlayStation 5, μια standalone έκδοση του GTA Online. και μια next gen έκδοση του Kerbal Space Program.

Αυτό αφήνει τρεις μη ανακοινωμένους τίτλους και δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για remake, όπως είχε συμβεί με το Mafia: Definitive Edition ή remaster, όπως το BioShock Collection. Να σημειώσουμε ότι αιωρείται εδώ και καιρό μια φήμη που υποδηλώνει ότι η Rockstar εργάζεται πάνω σε remasters GTA τίτλων της εποχής των Xbox και PlayStation 2. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα GTA 3, San Andreas και Vice City, που σίγουρα ταιριάζουν σε αυτούς τους τρεις μη ανακοινωμένους τίτλους, αλλά όπως προείπαμε, αυτή είναι μόνο μια φήμη αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι τίτλοι στη βιβλιοθήκη της Take-Two που θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι τρεις, συμπεριλαμβανομένων next-gen εκδόσεων τίτλων των Xbox One και PlayStation 4. Η Take-Two είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι η προσέγγισή της στα remasters δεν αφορά στην πραγματοποίηση ενός άμεσου port, αλλά αντιθέτως “βελτιώνουν την τεχνολογία, αναβαθμίζουν τα γραφικά και βελτιώνουν την απόδοση”.

The post Τι κρύβει στο μανίκι της η Take-Two; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα