Στα 116.4 εκ. κονσόλες οι πωλήσεις του PlayStation 4

Με τη δημοσιοποίηση των νεότερών της οικονομικών αποτελεσμάτων, η Sony γνωστοποίησε πως το PlayStation 5 έχει πωλήσει 10.1 εκατομμύρια κονσόλες, με το PlayStation 4 αγγίζει τα 116.4 πωληθέντα τεμάχια.

Κατά τη διάρκεια του νεότερου τριμήνου που αφορούν τα παραπάνω αποτελέσματα (Απρίλιος – Ιούνιος), η ιαπωνική εταιρεία

αναφέρει πως έχουν πωληθεί 2.3 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 5 και 500 χιλιάδες μονάδες για το PlayStation 4 -έναντι των 1.9 εκατομμυρίων πωλήσεων που καταγράφηκαν την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Οι πωλήσεις σε όρους software και για τις δύο κονσόλες τις Sony έφτασαν τα 63.6 εκατομμύρια αντίτυπα -έναντι των 91.4 εκατομμυρίων αντιτύπων που πωλήθηκαν πέρυσι, με τα 10.5 εκατομμύρια εκ των οποίων να αφορούν σε first-party κυκλοφορίες της εταιρείας. Το 71% των εν λόγω πωλήσεων πραγματοποιήθηκε μέσω του ψηφιακού καταστήματος PS Store, ποσοστό που είναι κατά 3% μειωμένο συγκριτικά με πέρυσι.

Αναφορικά με το PS Plus, η συνδρομητική υπηρεσία της Sony κατέγραψε επιπλέον 1.3 εκατομμύρια παίκτες από πέρυσι, αυξάνοντας τους συνολικούς εγγεγραμμένους χρήστες στα 46.3 εκατομμύρια.

Το PlayStation 5 κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του 2020, ενώ το PlayStation 4 έγινε διαθέσιμο τον Νοέμβριο του 2013, υπερβαίνοντας το φράγμα των 115 εκατομμυρίων πωλήσεων τον περασμένο Μάρτιο.

The post Στα 116.4 εκ. κονσόλες οι πωλήσεις του PlayStation 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα