Optimized για το Series X/S το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Με την ευκαιρία την συμπλήρωσης μιας τετραετίας από τη στιγμή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Hellblade: Senua’s Sacrifice, η δημιουργός του, η Ninja Theory, έκανε γνωστό ότι έκανε optimized τον τίτλο για τα Xbox Series X/S, επιτρέποντάς μας να δοκιμάσουμε τη σκανδιναβική περιπέτεια με μια σειρά βελτιώσεων.

Να θυμίσουμε ότι το Hellblade κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για PlayStation 4

και PC τον Αύγουστο του 2017, πριν κάνει το άλμα σε Xbox One και Nintendo Switch τον Απρίλιο του 2018. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2018, η Microsoft ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην απόκτηση της Ninja Theory, παράλληλα με τις Compulsion Games και Undead Labs.

“Ξαναζήστε το ταξίδι της Senua και ζήστε τον κόσμο της με νέα μάτια στο Hellblade: Senua’s Sacrifice, τώρα βελτιστοποιημένο για το Xbox Series X/S”, αναφέρει η περιγραφή που συνοδεύει το νέο trailer του Hellblade. “Διατίθεται τώρα με εμπλουτισμένα γραφικά, DirectX Raytracing, resolution mode και περισσότερα”.

Η βελτιστοποιημένη έκδοση του Hellblade: Senua’s Sacrifice αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία να περιπλανηθούμε στον κόσμο του τίτλου, ενώ περιμένουμε τη συνέχειά του, το Senua’s Saga: Hellblade II, το οποίο υπόσχεται να είναι κάτι «εξαιρετικά ξεχωριστό», σύμφωνα με τον creative lead της Ninja Theory, Tameem Antoniades.

The post Optimized για το Series X/S το Hellblade: Senua’s Sacrifice appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα