Περίοδος διάθεσης του Insurgency: Sandstorm στις κονσόλες

Αφού κυκλοφόρησε για ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον Δεκέμβριο του 2018, το tactical military shooter Insurgency: Sandstorm της New World interactive είναι έτοιμο να τεθεί σε κυκλοφορία για κονσόλες, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

“Το Insurgency Sandstorm έρχεται σε PS4

και Xbox!”, αναφέρει το tweet που έκανε η publisher, Maximum Games UK. “Βρεθείτε σε ρεαλιστικές σύγχρονες μάχες με πυροβολισμούς σε ένα definitive tactical FPS! Πάρτε μέρος σε κατεστραμμένα από τον πόλεμο περιβάλλοντα μιας σύγχρονης διαμάχης, μέσω μιας σειράς από cooperative και multiplayer modes”.

Insurgency Sandstorm is coming to PS4 and Xbox!

Engage in realistic modern firefights in the definitive tactical FPS! Battle in the war-torn environments of a contemporary conflict through a series of cooperative and multiplayer modes.

Pre-order now https://t.co/gRNsvKtU4f pic.twitter.com/SUOBPHiUFN

— Maximum Games UK (@MaximumGames_UK) August 6, 2021

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το tweet, ήδη έχει ανοίξει η δυνατότητα γα προπαραγγελία του Insurgency: Sandstorm, με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 απο το Game.co.uk, ενώ για τις ΗΠΑ, το GameStop αναφέρει την ίδια ημερομηνία.

Λογικά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχουμε την ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας του Insurgency: Sandstorm για Xbox One και PlayStation 4, όπως επίσης και εάν θα υπάρξει κάποια έκδοση του τίτλου για τις κονσόλες της νέας γενιάς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα gameplay trailer από τον τίτλο

The post Περίοδος διάθεσης του Insurgency: Sandstorm στις κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα